13.8.17

Συγχαρητήρια στους «χρυσούς» νέους του Πόλο...

εθνικη νεων πολο2

εθνικη πολο3...από τον πολιτικό κόσμο...
Τα συγχαρητήρια του στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών στο πόλο εξέφρασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος μετά και την...
κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από την Εθνική μας.   Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα απέστειλε πρώτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
«Η παγκόσμια επιτυχία σας αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητές σας αλλά και το κορυφαίο αθλητικό σας φρόνημα. Το μέλλον είναι δικό σας. Θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την επικράτηση της εθνικής ομάδας νέων ανδρών επί της Κροατίας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στη Σερβία.  
 Τα εύσημα έδωσε μέσω διαδικτύου και ο Πρόεδρος της ΝΔ,  Κυριάκος Μητσοτάκης. Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων για το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο. Μας κάνατε περήφανους!, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.  
 «Πριν από δύο μόλις εβδομάδες η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατέλαβε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τώρα έρχονται οι 20χρονοι αθλητές μας να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του κόσμου, δείχνοντας ότι το ελληνικό πόλο εκτός από παρόν, έχει και ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 
«Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο νέων ανδρών για τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ο αθλητισμός στη χώρα μας, παρά την κρίση, είναι από τα ελάχιστα πράγματα που έχουν αντέξει και εξακολουθεί να προσελκύει νέα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη από τους παλαιότερους και με τη σειρά τους μας κάνουν περήφανους» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.εθνικη νεων πολο5εθνικη νεων πολο

Δεν υπάρχουν σχόλια: