7.8.17

Ποια Στεφανίδη τώρα...


O Πορτοσάλτε και ο Πρετεντέρης πήδηξαν ψηλότερα...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Λίγη ώρα μόλις μετά το θρίαμβο της Κατερίνας Στεφανίδη (και όχι Στεφανίδου φυσικά), έσπευσαν ένα σωρό δημοσιογράφοι να...
εκμεταλλευτούν πολιτικά τη νίκη της.

Ούτε οι πολιτικοί δεν τόλμησαν να το κάνουν, έσπευσαν όμως τα εξαπτέρυγα της συστημικής και αποδεδειγμένα πλέον ρηχής δημοσιογραφίας, να συνδυάσουν την αθλητική νίκη ενός κοριτσιού με τις δικές τους πολιτικές ιδεοληψίες. Από τη σημαία στους άριστους και από τις παρελάσεις στο Δημοτικό σχολείο στον Παπαδημούλη.

Τα social media ξεγύμνωσαν πολύ κόσμο στη δημοσιογραφία επειδή πλέον ανάμεσα στη... σκέψη του δημοσιογράφου και τη... δημοσίευση δεν παρεμβαίνει κανένας. Απορία, πραγματική: έτσι ήταν αυτοί οι δημοσιογράφοι και παλιότερα;










Αν κάποιος πάντως κοιτούσε το ελληνικό Twitter λίγο μετά το θρίαμβο της Κατερίνας θα νόμιζε πως το μετάλλιο το πήραν ο Καψής ή ο Πρετεντέρης και όχι η Στεφανίδου (η Τατιάνα). Μην τολμήσουν να τη ρωτήσουν ωστόσο όλοι αυτοί για τίποτε παρελάσεις, σημαίες, αριστείες και άλλα τέτοια αναχρονιστικά (και φαιδρά) διότι δεν αποκλείεται να πάρουν από το κορίτσι καμία απάντηση σαν την παρακάτω: «Εγώ είμαι που τα κατάφερα, τι σχέση έχει αν οι δημοσιογράφοι...».



Όχι φυσικά πως ο Παύλος Πολάκης πάει πίσω (στο facebook αυτός): «Την ίδια μέρα: Βενεζουέλα, Ελλάδα, Κούβα!! Στο βάθρο του επί κοντώ (Συγχαρητήρια στο κορίτσι μας) και η συντακτική εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας απολύει τη γενική εισαγγελέα. Πολλαπλά τα εγκεφαλικά κατά Πειραιώς μεριά... είναι ΚΑΙ πανσέληνος».

Τι ζούμε...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: