7.8.17

Για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ προετοιμάζεται το Μαξίμου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΘ ΤΣΙΠΡΑΣΕντείνονται οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο, αλλά και την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Το περιφερειακό συνέδριο θα...
πραγματοποιηθεί στην Κρήτη στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου. Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, εκεί θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως επίσης και σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Είχε προηγηθεί συνεργασία με τον περιφερειαρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, την περασμένη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια στιγμή, όμως, προετοιμάζεται και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ΔΕΘ το α' 10ημερο του Σεπτεμβρίου.

Από κυβερνητικές πηγές τονίστηκε ότι θα είναι η πρώτη Έκθεση από τότε που άρχισε να λειτουργεί το γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη και ότι κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο και μάλιστα σε χρονίζοντα προβλήματα της Θεσσαλονίκης (απόδοση στρατοπέδων στους πολίτες, ΟΑΣΘ, Μετρό κ.α.). 

Ο πρωθυπουργός δεν θα παραμείνει στην πόλη μόνο για ένα 48ωρο, όπως συνήθιζουν οι πρωθυπουργοί. Αντιθέτως, αναμένεται να μείνει για μία εβδομάδα...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: