5.8.17

Χαμός σε συναυλία της Βίσση...

Χαμός σε συναυλία της Άννας Βίσση: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! - MediaΑυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα!...

Χαμός σε συναυλία της Άννας Βίσση. Την ώρα που η τραγουδίστρια βρισκόταν στη σκηνή στην Κόρινθο ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! Το περιστατικό σύμφωνα με το...
korinthosnews συνέβη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξαφνικά άρχισε να κυλά από μόνο του και έπεσε στην θάλασσα χωρίς να είναι βέβαιοι εάν υπήρχε κάποιος μέσα στο όχημα.

Όσοι ήταν παρόντες σάστισαν αλλά έτρεξαν να κινητοποιηθούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε επιβαίνων στο όχημα ή όχι.

Τότε ήταν που η Άννα Βίσση διέκοψε την συναυλία της οπότε και ενημέρωσε για την αναζήτηση του οδηγού αφού οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν προλάβει να σημειώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας.

Οι πρώτες αυτές στιγμές ήταν γεμάτες αγωνία αφού ειδοποιήθηκε η οικογένεια του ιδιοκτήτη και κατέφθασαν στο σημείο οι συγγενείς του οδηγού ο οποίος δεν είχε δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο όση ώρα ο οδηγός δεν έδινε σημεία ζωής. Οι συγγενείς καθυσηχάστηκαν όταν ο δύτης που βούτηξε για να δει αν υπήρχε επιβαίνων, βγήκε και ενημέρωσε πως η καμπίνα του αυτοκινήτου ήταν άδεια...


Δεν υπάρχουν σχόλια: