9.8.17

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη της Αρλέτας...

Αρλέταμε ένα αφιέρωμα...

Σπάνιο ιστορικό υλικό και μια αποκλειστική συνέντευξη της Αρλέτας παρουσιάζει το...
Αρχείο της ΕΡΤ στο αφιέρωμα που ετοίμασε στη μνήμη της τραγουδίστριας. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει αποσπάσματα από την εκπομπή του 1966-67 «Στη διασταύρωση ρυθμού και μελωδίας», όπου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ερμηνεύει το τραγούδι «Το πέτρινο χαμόγελο».

Ήταν εκπομπή σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη και Αχιλλέα Βογιατζή και υπήρξε το πρώτο μουσικό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, κινηματογραφημένη στα 35mm. Προβαλλόταν κάθε Κυριακή από την Τηλεόραση Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ), τη μετέπειτα Υ.ΕΝ.Ε.Δ.

Επίσης, παρουσιάζεται συνέντευξη που έδωσε η ερμηνεύτρια στην Εύη Κυριακοπούλου και την εκπομπή «Η ζωή είναι αλλού» το 2010.

Αρλέτα 
Εκεί η Αρλέτα φανερώνει πτυχές της προσωπικότητάς της και εκμυστηρεύεται απόψεις της για τη ζωή. Μιλάει για το ξεκίνημά της στο τραγούδι, ως σπουδάστρια ακόμη της Σχολής Καλών Τεχνών και για το πώς την ανακάλυψε ο Γιώργος Παπαστεφάνου. Αναφέρεται σε θέματα της προσωπικής της ζωής, καθώς και σε επιλογές της που σχετίζονται με την καλλιτεχνική της πορεία.

Το αφιέρωμα παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα www.ert.gr και τη διεύθυνση http://www.ert.gr/arxeio-afierwmata/afieroma-stin-arleta/


efsyn.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: