10.8.17

Αξίζει να χυθεί κι άλλο αίμα για τις απάτες του Αρτέμιου Σώρρα;...


Οι οπαδοί του απειλούν απροκάλυπτα...

Μετά από την εκτεταμένη αρθρογραφία μου για το φαινόμενο Σώρρα και τις απάτες που προσπάθησε ο άφραγκος επενδυτής από την Πάτρα, μαζί με τους συνεργάτες του, να επιβάλει σε...
μια δοκιμαζόμενη κοινωνία, θα δοκιμάσω για πρώτη φορά να αποτυπώσω σε μερικές γραμμές τις ευθύνες της κρατικής εξουσίας και τη θέση του δημοσιογράφου που γίνεται στόχος απειλών και ύβρεων. 

Θα θυμίσω σε κάποιους ότι το 2014 είχα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα Αθηνών για απειλές κατά ζωής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και προτροπή τρίτων σε διάπραξη αδικημάτων κατά συγκεκριμένων μελών της οργάνωσης Σώρρα, που ουσιαστικά με είχαν επικηρύξει. Στην κορυφή της πυραμίδας ήταν ο Σώρρας με δημόσιο διάγγελμά του περί ξεφορτώματός μου. Στη βάση της πυραμίδας ήταν το «πεζικό» της οργάνωσης, οι φανατικοί πιστοί οπαδοί που ορκίζονται με το δεξί χέρι ψηλά να πεθάνουν αν παραβούν τον όρκο τους και δεν προστατέψουν τον ηγέτη τους. 

Το 2014 ένας από αυτούς τους οπαδούς, είχε δηλώσει στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα έπαιρνε αυτός το βάρος και θα προχωρούσε στη φυσική μου εξόντωση. Ο ίδιος άνθρωπος μετά από 2 χρόνια σκότωσε με 25 μαχαιριές την Παιδοψυχίατρο της Λαμίας Θώμη Κουμπούρα, γιατί την είδε στη μορφή ενός «πράσινου δράκου» να τον παρακαλάει να τη σφάξει. Ο φερόμενος ως δράστης μάλιστα, πριν συλληφθεί σε έναν ποταμό εξομολογήσεων, έγραψε ότι είχε διαταχθεί από δύο άλλα μέλη της οργάνωσης Σώρρα, για να προχωρήσει σε απειλές εναντίον μου. 

Έκτοτε, ο Σώρρας είχε την προδιαγεγραμμένη πορεία που είχε εξυφάνει το ίδιο του το παρελθόν. Οκτώ χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση, σε συνέχεια προηγούμενων μικρότερων ποινών για άλλες «ομορφιές» και δεν έχει μπει ακόμη στην ουσία της η υπόθεση με τις απάτες των χρεογράφων Wozny και των τρισεκατομμυρίων από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα». Βέβαια, ο ίδιος ο αρχηγός της οργάνωσης κυκλοφορεί ελεύθερος σαν να μη τρέχει τίποτα, ενώ διάφοροι φροντίζουν από καιρό σε καιρό να με απειλήσουν με νομικές ενέργειες σε βάρος μου, μήπως και κάνω πίσω ή σταματήσω να «ενοχλώ»...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Ελευθέριου Ρήνου πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: