10.8.17

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Καισαριανή...

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περί τις 2 το μεσημέρι στο άλσος πίσω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, στη...
συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά στην Καισαριανή. Όπως έγινε γνωστό, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και η φωτιά οριοθετείται από τις επίγειες δυνάμεις, ενώ αποδεσμεήτηκαν τα ελικόπτερα που πήραν μέρος στην κατάσβεση.

Ωστόσο, εξακολουθεί να φυσάει ισχυρός άνεμος, γι' αυτό παραμένουν όλες οι επίγειες δυνάμεις. Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα και εννέα υδροφόρες των κοντινών δήμων και της Περιφέρειας Αττικής.

Σημειώνεται, ότι από καύτρες άρπαξαν φωτιά τέντες σπιτιών που βρίσκονταν κοντά στην πυρκαγιά, αλλά σβήστηκαν αμέσως χωρίς να προκληθούν ζημιές στα κτίρια.

Συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής

Στο έργο της Πυροσβεστικής συνδράμει και η Περιφέρεια Αττικής στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς με τρεις υδροφόρες για τον απρόσκοπτο ανεφοδιασμό των δυνάμεων πυρόσβεσης. Η αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παρακολουθεί το σε εξέλιξη συμβάν και βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας...


Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: