2.8.17

Η σημαία στους άριστους!..

Αν είναι δυνατόν! Αρχικά να κρατάνε αλλοδαποί αριστούχοι μαθητές τη σημαία στις σχολικές παρελάσεις, που παραμένουν προκειμένου να θυμίζουν την ένδοξη μεταξική περίοδο, και...
τώρα να την κρατούν όποιοι κι όποιοι πιτσιρικάδες με κλήρωση. Χάθηκε κάθε έννοια αξιολόγησης πλέον και φτάνουμε στο σημείο να μην αγωνιούν τα δεκάχρονα για το αν με τους βαθμούς τους μπορούν να γίνουν σημαιοφόροι.

Οχι μόνο με βάση το άριστα αλλά και θα όφειλαν και να δίνουν προφορική συνέντευξη οι μαθητές και μια ειδική επιτροπή εθνικής αριστείας να ελέγχει την αξιοπιστία τους. Αγανάκτησε μέχρι και το ΠΑΣΟΚ με αυτές τις ισοπεδωτικές απόψεις περί κλήρωσης. Τα ύστερα του κόσμου έφερε αυτή η κυβέρνηση και φτάνει στο σημείο να υποστηρίζει το απαράδεκτο: ότι δηλαδή όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα να κρατούν τη σημαία. Ειδικά όταν είναι γνωστό ότι και στον πόλεμο τη σημαία την κρατάει αποκλειστικά ένας αριστούχος αφού περάσει από επιτροπή αξιολόγησης που συγκροτείται στο μέτωπο.

Οπως είναι επίσης γνωστό ότι όλοι όσοι χρειάστηκε να κρατήσουν τη σημαία στους πολέμους της χώρας μας είχαν μέσο όρο πάνω από 18 στο απολυτήριο!..


Α.Ψ. - efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: