7.8.17

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ζιλέ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζιλέ
Παρά το γεγονός ότι και μέχρι χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κιτά με δηλώσεις του ζητούσε...
από τον Ζιλέ να μείνει στη Ναντ, εντούτοις δεν υπήρχε θέμα με την μεταγραφή του. Κι αυτό γιατί εκτός από τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που επιβεβαίωνε την μεταγραφή, την ίδια ώρα ο έμπειρος Βέλγος μέσος έφτιαχνε βαλίτσες για την Ελλάδα.

Κι αυτό επιβεβαιωνόταν από τους Γάλλους οι οποίοι τον έβαζαν στο... αεροπλάνο για την Αθήνα την Δευτέρα το μεσημέρι! Οπερ σημαίνει πως ο Γκιγιόμ Ζιλέ θα είναι στην χώρα μας το απόγευμα για να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει για 2 χρόνια (άλλες πηγές μιλούν για 2+1) και στην συνέχεια να γίνει και επίσημα η 11η φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού...

O 34χρονος Γάλλος φυσικά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στα play off του Champions League κόντρα στην Ριέκα και ο Μπέσνικ Χάσι θα μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά (εάν όλα πάνε καλά) από αύριο. Ο Ζίλε έβγαλε κανονικά την προετοιμασία με τη Ναντ και ήταν και στην αποστολή για το ματς με την Λιλ. Μάλιστα πέρασε και ως αλλαγή στο 75' στην θέση του Τουρέ.

Ετσι ο Ζιλέ αναμένεται να είναι η 11η προσθήκη μετά τους: Σισέ, Κούτρη, Σιώπη, Ρισβάνη, Ταχτσίδη, Εμενίκε, Οτζίτζα, Καρσελά, Mίλιτς και Βούκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: