6.8.17

Το σύστημα Σημίτη επιχειρεί να λεηλατήσει την Κεντροαριστερά...


...μέσω Καμίνη...
Η εκδήλωση πρόθεσης… σωτήρα της Κεντροαριστεράς από τον Γιώργο Καμίνη, προσέλαβε πληθυντικά αυξημένη δημοσιότητα, σε σχέση με τα πραγματικά κυβικά του Δημάρχου Αθηναίων.

Ο άλλοτε...
Συνήγορος του Πολίτη περνάει στην Ιστορία ως ένας από τους πλέον αποτυχημένους δημάρχους της Αθήνας, τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια. Μια θητεία άγευστη και άγχρωμη, όσο και επιχειρούν οι θαυμαστές του και όσοι ευεργετήθηκαν πολλαπλώς από τον ίδιο, να ανακαλύψουν επιτεύγματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο Γιώργος Καμίνης “μίκρυνε” την Αθήνα, Την κατέβασε επίπεδο. Την περιθωριοποίησε σε επίπεδο διεθνούς παρέμβασης, και την ίδια στιγμή, σε σε εσωτερικό επίπεδο, περιορίστηκε σε πρωτοβουλίες… διαχειριστή πολυκατοικίας ή συνοικιακού κατάστήματος. Όχι στον Δήμαρχο της ιστορικής πρωτεύουσας του δυτικού πολιτισμού.

Με τι εφόδια λοιπόν διεκδικεί την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου να εκφράσει την “όλη Κεντροαριστερά”, για να παραφράσουμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο; Με τίποτα… πλην ενός: Ως “μπροστινός” του μοιραίου συστήματος Σημίτη.

Το δείχνει αυτό άλλωστε το κύμα συμπαράστασης και στήριξης του Γιώργου Καμίνη, από “ορφανά” και ευεργετηθέντες της περιόδου Σημίτη. Μιας περιόδου που πέρασε στην Ιστορία ως η εποχή της λεηλασίας της νεώτερης Ελλάδας.

Η υποψηφιότητα Καμίνη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απόπειρα νεκρανάστασης του συστήματος Σημίτη. Που, μετά τη λεηλασία της Ελλάδας, σχεδιάζει και τη λεηλασία της Κεντροαριστεράς.

Μαρίκα Λυσιάνθη

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: