11.8.17

Η μάνα δεν μπόρεσε να βγάλει τα παιδιά της από το φλεγόμενο σπίτι στη Λέσβο...

Η μάνα δεν μπόρεσε να βγάλει τα παιδιά της από το φλεγόμενο σπίτι στη ΛέσβοΣυγκλονίζει η τραγωδία στον Πολιχνίτο Λέσβου. Δύο αδέλφια ηλικίας 56 και 54 ετών κάηκαν ζωντανοί πριν προλάβουν να βγουν από το σπίτι στο οποίο...
διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02:30 τη νύχτα σε οικία κοντά στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες.

Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες, καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή της οικίας.

Όπως γράφει το lesvosnews.net, τα δύο αδέλφια – που αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης – ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους Α.Κ. (73 ετών). Δυστυχώς η μεγάλη ηλικία της 73χρονης και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η άτυχη μητέρα Α.Κ. – που πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της – μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι.

Δείτε τις φωτογραφίες...
awken2

awken3

awken4

awken6

Δεν υπάρχουν σχόλια: