31.8.17

Εννιά νεκροί μετά την κατάρρευση κτιρίου στην Ινδία...

Εννιά νεκροί μετά την κατάρρευση κτιρίου στην ΙνδίαΜέσα σε λιγότερο από ένα μήνα δεύτερο κτίριο κατέρρευσε στην Ινδία μετά από ένα διήμερο καταρρακτωδών βροχών, παρασύροντας στο...
θάνατο εννιά άτομα.

Τον Ιούλιο 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την κατάρρευση ενός τετραώροφου κτιρίου, στο οποίο φέρεται ότι πραγματοποιούνταν εργασίες ανακαίνισης χωρίς άδεια.

Οι διασώστες αναζητούν περισσότερους από 20 ανθρώπους που υπάρχουν φόβοι ότι είναι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια του εξαώροφου κτιρίου και εκτιμούν ότι περισσότεροι από 16 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

«Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται. Έχουμε στείλει 12 πυροσβεστικά οχήματα στην περιοχή. Ασθενοφόρα είναι επίσης έτοιμα να μεταφέρουν τα θύματα στο νοσοκομείο» δήλωσε αξιωματούχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο κτίριο, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας που μίλησε στο Reuters, διέμεναν εννέα οικογένειες. Βρισκόταν στη συνοικία Ντόνγκρι, μια περιοχή με στενούς δρόμους και πολλά κτίρια στη σειρά, κάποια εκ των οποίων κατασκευάστηκαν σχεδόν πριν από 100 χρόνια.

Στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο κατέρρευσε, στεγαζόταν η αποθήκη ενός ζαχαροπλαστείου και οι περισσότερες οικογένειες που κατοικούσαν στους υψηλότερους ορόφους βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους καθώς το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί, ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: