3.8.17

Ήρθε (ιγκόγνιτο) στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί...

Αποτέλεσμα εικόνας για Αντζελίνα Τζολί
Δείτε φωτογραφίες...
Στην Ελλάδα βρέθηκε προ ημερών η ηθοποιός Angelina Jolie, παρέα με τον...
Keanu Reeves.

Όπως γραφει το prevezaposto.gr την Τρίτη (1/8) οι δύο τους μετά τις διακοπές που έκαναν στο νησί των Παξών, βρέθηκαν με πολυτελέστατο γιοτ στο Νομό Πρέβεζας. Εν συνεχεία με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο με σκάφος στην Πάργα και από εκεί με μισθωμένο όχημα κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Jolie είχε μαζί της δύο από τα παιδιά της. Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με άνθρωπο από το Riverdream Club, που προσφέρει υπηρεσίες στη συγκεκριμένη περιοχή και επιβεβαίωσε την παρουσία της Χολυγουντιανής ηθοποιού.


«Ήταν πολύ απλοί και έκαναν βόλτα με τα άλογα για 2,5 περίπου ώρες», ανέφερε στο People. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απλοί και έκαναν τη βόλτα τους χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων επισκεπτών, αφού κανένας εκτός των λίγων που γνώριζαν, δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τους γνωστούς σταρ.

Επιπρόσθετα από τη συγκεκριμένη εταιρεία αποκάλυψαν ότι εκτός από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισαν οι ίδιοι ηθοποιοί, πραγματοποίησαν και μία «επαγγελματική φωτογράφηση με φωτογράφο» στο σημείο. Όπως έγινε γνωστό, καλού-κακού ο χώρος που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός με τα παιδιά της είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τοπικό site.

πηγη prevezaposto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: