13.8.17

Ο τουρισμός θα... εκτοξευθεί!...

Πώς μια φράση του Ντόναλντ Τραμπ «έβαλε φωτιά» στη Λατινική Αμερική«Έγραψε» η ατάκα του Ντόναλντ Τραμπ στον κυβερνήτη του Γκουάμ...

Βίντεο...

Είτε κάποιος συμπαθεί τον Ντόναλντ Τραμπ, είτε τον αντιπαθεί ένα πράγμα του αναγνωρίζουν όλοι. Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει τη...
δική του οπτική σε όλα τα πράγματα όσο σοβαρά και αν είναι.

Αυτή τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε μιλώντας τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη του Γκουάμ, της νήσου που απειλεί να χτυπήσει με τέσσερις πυραύλους ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αφού τον διαβεβαίωσε ότι «είμαστε 1000% μαζί σου» ο Αμερικανός Πρόεδρος πρόσθεσε: «Θα γίνεις διάσημος... Θα έρθουν τουρίστες».

Ο Έντι Μπάζα Κάλβο φυσικά τον άκουγε και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όσα άκουγε έβγαιναν από το στόμα του «πλανητάρχη».

Ο Ντ. Τραμπ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη της νήσου, που αποτελεί αμερικανικό έδαφος και ο Εντι Μπάζα Κάλβο δημοσίευσε στο Facebook βίντεο από τη συνομιλία τους.

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο ασφαλής ή σίγουρος», του είπε ο κυβερνήτης του Γκουάμ. «Μην ανησυχείς για τίποτα... Εντι, θα γίνεις τρομερά διάσημος. Ολόκληρος ο κόσμος συζητά για το Γκουάμ και για εσένα», του απάντησε ο Τραμπ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός του είπε ότι η κρίση αυτή θα είναι καλή για την οικονομία της νήσου. «Ο τουρισμός σας θα αυξηθεί, χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Σας συγχαίρω!», του είπε ο Ντ. Τραμπ...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: