11.8.17

Ραντεβού στα δικαστηρια..

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης
Θάνος Δημάδης Vs ΑΠΕ...

Ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη κατά του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Διευθυντή του Μιχάλου Ψύλλου άσκησε η Δικαιοσύνη, όπως...
ενημερώνει σχετικά ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση με τις περούκες και το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη και την υποτιθέμενε σύλληψη του δημοσιογράφου, όπως μετέδωσε τότε το ΑΠΕ.

Ο Θάνος Δημάδης ξεκινά την ανάρτησή του με τη φράση: «Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες κ. Διευθυντή του ΑΠΕ» και αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση του Πρακτορείου που παρουσιάζει το ΣΥΡΙΖΑ με ελάχιστη διαφορά πίσω από τη ΝΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παραθέτοντας και μια σειρά από άλλα ατοπήματα του ΑΠΕ: «Διαβάζω ότι το ΑΠΕ και ο Διευθυντής του Μ. Ψύλλος επικαλούνται μέσω σημερινού “ρεπορτάζ” τους δημοσκόπηση. Ξέρετε τώρα, είναι κι αυτό ένα από τα φερέγγυα “ρεπορτάζ- τηλεγραφήματα” του ΑΠΕ, όπως εκείνο με το οποίο το Πρακτορείο είχε λογοκρίνει τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου για την Ελλάδα ή το άλλο που πάλι το Πρακτορείο είχε βάλει στο στόμα του Ερντογάν λόγια που όπως αποδείχθηκε αργότερα, ποτέ δεν είχαν ειπωθεί από τον Τούρκο Πρόεδρο».

Και καταλήγει: «Ποιος εκπλήσσεται όμως από αυτή την κατάντια του ΑΠΕ και του διευθυντή του Μ. Ψύλλου; Εδώ έφθασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν ανύπαρκτο έγγραφο αρχής ενός ξένου κράτους, και συγκεκριμένα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και να το παρουσιάσει ο Διευθυντής του ΑΠΕ στην Ελλάδα ως δήθεν police report της σύλληψής μου από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το πολιτικό σύστημα σήμερα αντιδρά στην κάλπικη δημοσκόπηση του ΑΠΕ με ανακοινώσεις. Στο κάλπικο τηλεγράφημα του ΑΠΕ και του Διευθυντή του για εμένα περί δήθεν συλλήψεώς μου στη Νέα Υόρκη, δεν αντέδρασα με ανακοινώσεις αλλά με προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Και η Δικαιοσύνη είναι αυτή που άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμησή μου κατά του ΑΠΕ και του Διευθυντή του Μ. Ψύλλου. Ραντεβού λοιπόν στις δικαστικές αίθουσες κ. Διευθυντή του ΑΠΕ, γιατί η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βενεζουέλα ούτε Τουρκία όπως απεργάζονται κάποιοι». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕ

Διαβάζω ότι το ΑΠΕ και ο Διευθυντής του Μ. Ψύλλος επικαλούνται μέσω σημερινού «ρεπορτάζ» τους δημοσκόπηση.

Ξέρετε τώρα, είναι κι αυτό ένα από τα φερέγγυα «ρεπορτάζ- τηλεγραφήματα» του ΑΠΕ όπως εκείνο με το οποίο το Πρακτορείο είχε λογοκρίνει τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου για την Ελλάδα ή το άλλο που πάλι το Πρακτορείο είχε βάλει στο στόμα του Ερντογάν λόγια που όπως αποδείχθηκε αργότερα, ποτέ δεν είχαν ειπωθεί από τον Τούρκο Πρόεδρο.

Κατηγορούν, λοιπόν, σήμερα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, όπως διαβάζω, το ΑΠΕ και τον Διευθυντή του Μ. Ψύλλο ότι η δημοσκόπηση που παρουσίασε το Πρακτορείο μέσω τηλεγραφήματός του είναι επί της ουσίας πλαστή αφού δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο από την διεξαγωγή της εν λόγω έρευνας κοινής γνώμης που να την θεμελιώνει ως αξιόπιστη δημοσκόπηση.

Ποιος εκπλήσσεται όμως από αυτή την κατάντια του ΑΠΕ και του διευθυντή του Μ. Ψύλλου; Εδώ έφθασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν ανύπαρκτο έγγραφο αρχής ενός ξένου κράτους, και συγκεκριμένα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και να το παρουσιάσει ο Διευθυντής του ΑΠΕ στην Ελλάδα ως δήθεν police report της σύλληψής μου από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το πολιτικό σύστημα σήμερα αντιδρά στην κάλπικη δημοσκόπηση του ΑΠΕ με ανακοινώσεις. Στο κάλπικο τηλεγράφημα του ΑΠΕ και του Διευθυντή του για εμένα περί δήθεν συλλήψεώς μου στη Νέα Υόρκη, δεν αντέδρασα με ανακοινώσεις αλλά με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.

Και η Δικαιοσύνη είναι αυτή που άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμησή μου κατά του ΑΠΕ και του Διευθυντή του Μ. Ψύλλου. Ραντεβού λοιπόν στις δικαστικές αίθουσες κ. Διευθυντή του ΑΠΕ, γιατί η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βενεζουέλα ούτε Τουρκία όπως απεργάζονται κάποιοι.

Θάνος Δημάδης...

athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: