10.8.17

Παπαδημούλης: «Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ΛΑ.Ο.Σ.»...

 Παπαδημούλης: «Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ΛΑ.Ο.Σ.» - Media«Η ηγεσία της ΝΔ έχει κάνει το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, κάνει αντιπολίτευση τύπου Καρατζαφέρη, γιατί η οικονομία πάει καλά και θέλει να...
αλλάξει την ατζέντα», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7.

Παράλληλα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη λύπη του γιατί -όπως παρατήρησε- «οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ είναι αντιγραφή αυτών της ΝΔ» και κάλεσε την πρόεδρο του Κινήματος Φώφη Γεννηματά να δει τι κάνουν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές. Εν κατακλείδι υπογράμμισε: «Αν δεν θέλουν να ακούσουν εμένα, ας ακούσουν τον κ. Λαλιώτη».

Επιπλέον, με μια ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρθηκε κατά της ΝΔ λέγοντας τα εξής: «Χθες το ελληνικό δημόσιο δανείστηκε με επιτόκιο κάτω από 2% μετά από χρόνια, αλλά η ΝΔ βρίζει τον Βούτση ότι τα βάζει δήθεν με τη θρησκεία».

Και με άλλη ανάρτηση, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Παπαγιαννάκης μιλούσε για "κρατικοποίηση της Εκκλησίας και εκκλησιαστικοποίηση του κράτους". Οι διακριτοί ρόλοι θέλουν διάλογο, όχι κραυγές»...

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: