31.8.17

Καμίνης:Ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά μου...

Καμίνης: Συγκεκριμένα κυκλώματα ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά μου
...συγκεκριμένα κυκλώματα...

Δεν θα επηρεάσει την άσκηση των δημαρχιακών καθηκόντων του, η υποψηφιότητα που έθεσε για την...
ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, διαβεβαίωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης.

Τουναντίον, πρόσθεσε, η υποψηφιότητα του θα...
«δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρότασή μας για τη νέα σχέση μεταξύ κράτους και πολίτη».

Αυτή όμως τη διαβεβαίωσή του, αμφισβήτησε το σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, που τον κάλεσε να ορίσει αναπληρωτή ή να παραιτηθεί. Επίσης, να διασφαλιστεί η μη εμπλοκή του Δήμου στην προώθηση της υποψηφιότητάς του.

Ο κ. Καμίνης, με δήλωση στην οποία προέβη κατά την έναρξη της συνεδρίασης, επισήμανε ότι «η Ελλάδα, εδώ και οκτώ χρόνια είναι βυθισμένη σε μία μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση. Μια κρίση που αντιμετωπίζεται ακόμη και σήμερα χωρίς σχέδιο, χωρίς εθνική στρατηγική».

Όπως είπε, «επτά χρόνια τώρα, από αυτή τη θέση προσπαθούμε να καλύψουμε τα μεγάλα κενά της κεντρικής διοίκησης, τα προβλήματα γραφειοκρατίας και τις αγκυλώσεις και υπερβαίνοντας τα εμπόδια, να δείξουμε το δρόμο για το πώς αντιλαμβανόμαστε την αποτελεσματική και χρηστή διοίκηση».

Επίσης, δήλωσε υπερήφανος για τη δημοτική του ομάδα, αναφέροντας: «Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, με μια πλατιά προοδευτική δημοκρατική συμμαχία, αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Επίσης τόνισε, ότι «η χώρα έχει ανάγκη από μια ριζική αλλαγή πολιτικού προσανατολισμού, αλλαγή που μόνον μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη μπορεί να εγγυηθεί. Η χώρα έχει ανάγκη από μία νέα προοπτική, χωρίς τον λαϊκισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και χωρίς τον συντηρητισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Τέλος, κατήγγειλε: «Συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα, που κρατούν τη χώρα καθηλωμένη, ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά μου και αντιδρώντας, αποκαλύφθηκαν. Για αυτά όμως θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: