31.8.17

Δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα θα ζητήσουν από Βαρδινογιάννη...

…οι εργαζόμενοι του MEGA – Συναντήσεις και με Μαρινάκη-Σαββίδη...

Πριν το ραντεβού των δημοσιογράφων (μετά από σχετική πρόταση της ΠΟΕΣΥ) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της ΔΕΘ… Οι εργαζόμενοι του MEGA ευελπιστούν να...
συναντήσουν τους μετόχους του καναλιού!

Οπως ήδη γράφτηκε στο aixmi και αναφέρθηκε στη χθεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων του μεγάλου καναλιού το ραντεβού με την πλευρά Βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει οριστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων βρίσκονται σε επικοινωνία και με τους άλλους δυο μετόχους, Μαρινάκη – Σαββίδη, προκειμένου να ορίσουν ημερομηνίες συνάντησης.

Ωστόσο το κρίσιμο ραντεβού από το οποίο οι προσδοκίες είναι υψηλές, είναι αυτό της ερχόμενης Πέμπτης με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που διαθέτει και την πλειοψηφία των μετοχων… δεδομένου ότι οι άλλοι δυο ως νέοι στο σχήμα της εταιρίας γνωρίζουν λιγότερο την κατάσταση. Φυσικά η γνώμη τους μετράει το ίδιο και έχει επίσης μεγάλη αξία για τους εργαζόμενους, για αυτό άλλωστε επιδιώκουν να συναντηθούν μαζί τους.

Η συνάντηση όμως με τον Βαρδινογιάννη θεωρείται «κλειδί» των εξελίξεων, μιας και από αυτήν οι εργαζόμενοι θα ζητήσουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, αλλά και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την τύχη του καναλιού.

Τέλος, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων με τους μετόχους του MEGA, οι εργαζόμενοι θα συγκαλέσουν ξανά γενική συνέλευση ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση και να προσδιορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σήμερα όμως αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα ένα νέο κείμενο με τις απόψεις τους, όπως καταγράφηκαν στη γενική συνέλευση… ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και νέο σποτάκι με τις θέσεις τους που θα ενημερώνει την κοινή γνώμη...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: