21.8.17

Όταν το παρελθόν κυνηγά τον Άδωνη...

Έκανε ή όχι το επίμαχο retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης;...

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιαδής να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το ακροδεξιό του παρελθόν (μέχρι και συγγνώμη ζήτησε από...
την εβραϊκή κοινότητα), ωστόσο κάποιες φορές αυτό δεν είναι εφικτό.

Τελευταίο «επεισόδιο» της προσπάθειάς του να μεταβάλει το πολιτικό του παρελθόν είναι η απόπειρα να βαφτίσει «πλαστό» το φερόμενο retweet που φαίνεται να είχε κάνει στο κατάπτυστο post: «Δείξε μας κι εσύ μια χώρα του Δυτικού Κόσμου που να ξεπουλιέται. Χίλιες φορές να ξαναερχόταν ο Χίτλερ».

Δείτε το σχετικό tweet:


Το εν λόγω διαγραμμένο φερόμενο retweet από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ συνοδεύτηκε σε σχόλιο χρήστη μαζί με πιο πρόσφατη ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει πως δεν ήταν ποτέ στη ζωή του υπέρ του Χίτλερ.

«Αυτό αγαπητέ είναι πλαστό και το ξέρεις! Εσυ μπορεί να είσαι αριστερός αλλά προβοκάτσιες δεν έκανες» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον χρήστη Γιώργο Ντόπουλο να απαντά: «Πλαστό; Όχι σβησμένο από politwoops;».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε, επιμένοντας:

 Tότε, ο Γιώργος Ντόπουλος εξέφρασε τη διαφωνία του, αναρτώντας το σχετικό link που παραπέμπει στα διαγραμμένα tweets του Άδωνι Γεωργιάδη. Ως εκ θαύματος, το παραπάνω ήταν ένα από αυτά.

Δείτε την ανάρτηση:



















Πάντως, ακόμα κι αν έχει δίκιο ο αντιπρόεδρος, δηλαδή ότι πρόκειται για απόπειρα πολιτικής του σπίλωσης, για το βίντεο που φαίνεται ο ίδιος με υψωμένη γροθιά να τραγουδά το γκαιμπελίστικο σύνθημα «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» τι έχει να απαντήσει;
Ίσως, πρόκειται για εντεταλμένο σωσία από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…

Πηγή: koutipandoras.gr, altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: