17.8.17

Τα λόγια τα μεγάλα, τα εμπρηστικά...

Μετά από μια εβδομάδα καταστροφικών πυρκαγιών είναι εμφανές ότι αυτές έσβησαν υπό τη φωτεινή καθοδήγηση των ειδικών σε facebook και twitter, όπου τα...
πύρινα μέτωπα δεν πρόκειται να υποχωρήσουν ποτέ. Άλλωστε εκεί ο εμπρησμός είναι βασικό χόμπι.

*** Συγκλονιστική έρευνα αποκαλύπτει ότι καμία φωτιά δεν σβήνει, όποιες κι αν είναι οι δηλώσεις των πολιτικών της χώρας στην οποία εκδηλώθηκε.

*** Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε ότι δεν μπορούμε να χτίσουμε τετραόρωφες πολυκατοικίες στα περιαστικά δάση, αλλά μπορούμε να χτίσουμε μονοκατοικίες, «χωρίς να έχουμε ένα νέο Περιστέρι ή μια νέα Αχαρνών». Να μπαζώσουμε λοιπόν τα δάσημα, αλλά όχι κάτι φτωχομπιθουλαίοι. Μια εφοπλιστική νέα κοινότητα καταπάτησης δάσους θα ήταν ονειρική.

*** Έλληνες νεοφιλελέδες βρίσκουν απαράδεκτες τις δηλώσεις του Τραμπ που υπερασπίζεται τη «θεωρία των δύο άκρων», ενώ οι ίδιοι την έχουν ως βασικό τους θεωρητικό οπλοστάσιο εδώ και χρόνια. Τελικά μόνο ο Θάνος Τζήμερος είναι σταθερός ιδεολογικά και αποδεικνύει με συνέπεια και σταθερότητα ότι νεοφιλελευθερισμός και ακροδεξιά «συγκατοικούν» αρμονικά και με κάθε ευκαιρία.

*** Αύριο αναρτώνται τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ και έτσι θα μας φύγει το άγχος για το πού θα διαθέσουμε τον αμύθητο πλούτο που έμεινε στα χέρια μας μετά τις διακοπές.

*** «Μου αρέσει να ανάβω καντήλια», δήλωσε ύποπτος για εμπρησμό στην Πάρνηθα, προσφέροντας άλλη μία ευκαιρία σε όλους εμάς που μας αρέσει να τα ρίχνουμε...

Δημήτρης Σούλτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: