13.8.17

Φωνάζουν για σκάνδαλο οι Τζαμαϊκανοί...


Tι αναφέρει ο γιατρός της ομάδας, για τον τραυματισμό του Μπολτ...
Η σοκαριστική εικόνα με τον σπουδαίο σπρίντερ να σφαδάζει από τους πόνους έκανε το γύρο του κόσμου και λίγο αργότερα ήρθαν κάποιες τοποθετήσεις που μυρίζουν... σκάνδαλο.

Ο...
άνθρωπος που παρέδωσε τη σκυτάλη στον Μπολτ προτού τραυματιστεί έκανε λόγο για... ανεξήγητη καθυστέρηση, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 31χρονος Τζαμαϊκανός!

"Μας κρατάνε αρκετή ώρα στο δωμάτιο αναμονής", είπε ο Γιόαν Μπλέικ και συνέχισε: "Ο Γιουσέιν ήταν πολύ κρύος. Βασικά μου είπε: 'Γιόαν αυτό που γίνεται είναι τρελό. Σαράντα λεπτά και δυο μετάλια πριν την κούρσα μας'.

Κάναμε ζέσταμα και απλά περιμέναμε. Συνέχεια και συνέχεια. Μετά είδαμε ένα πραγματικό μύθο, έναν πρωταθλητή να βγαίνει εκεί έξω και να παλεύει έτσι".

Το ίδιο ισχυρίστηκαν και οι άλλοι συναθλητές του Μπολτ, που ήταν αρκετά ενοχλημένοι με το γεγονός πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση λόγω των μεταλλίων που δόθηκαν πριν την τελευταία κούρσα του.

«O Mπολτ έπαθε κράμπα…»

O γιατρός της ομάδας της Τζαμάικας, Κέβιν Τζόουνς μίλησε για το πρόβλημα στο αριστερό πόδι του Μπολτ. «Είχε μία κράμπα στο πόδι. Το μεγαλύτερο μέρος του πόνου προήλθε από την απογοήτευση επειδή έχασε την κούρσα. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν δύσκολες γι΄αυτόν. Ευχόμαστε το καλύτερο για τον Μπολτ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: