21.8.17

Η «Νέα» σπορά του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!...

Ο αντικομμουνισμός, η αναθεώρηση της ιστορίας, η Ακροδεξιά, η φανατική αντικυβερνητική προπαγάνδα και η...
ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ (!) με τη σοβιετική εισβολή στην Πράγα πριν από 49 χρόνια, ρούφηξαν στη χοάνη της εμφυλιοπολεμικής δημοσιογραφίας το άλλοτε κραταιό συγκρότημα των -εξίσου αντικομμουνιστών, πλην όμως φιλοκεντρώων- τέως ιδιοκτητών του.

Στον δρόμο των «Παραπολιτικών» και της «Ελευθερίας του Τύπου», τα ΜΜΕ του μεγαλοεφοπλιστή συμπλέουν με τη Ν.Δ. του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ λίγο παραπίσω οι ναζιστές τρίβουν τα χέρια τους, αφήνοντας τους όψιμους ταγούς της ενημέρωσης να κάνουν, στο όνομα της... αντιπολιτευτικής τακτικής, τη νέα ιδεολογική «δουλειά», δηλητηριάζοντας ξανά τη μνήμη των πολιτών.

Όσο λοιπόν και αν η εσθονική προεδρεία προσπαθεί να καλύψει μια μαύρη σελίδα της ιστορίας της χώρας της, ταυτίζοντας τον κομμουνισμό με τον ναζισμό, όσα παρόμοια ισοπεδωτικά συνέδρια και αν γίνουν υπό την αιγίδα των αναθεωρητών της Ιστορίας, το βέβαιο είναι ότι με τις δικές τους θυσίες οι Σοβιετικοί, μαζί με τους Ατλαντικούς συμμάχους τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ξερίζωσαν τον ναζισμό και έσωσαν τους λαούς της Ευρώπης από το μίσος, ακόμα και αν δεν πρόλαβαν ή και δεν θέλησαν εξ αρχής να εμποδίσουν το Ολοκαύτωμα και την εξόντωση των 6.000.000 Εβραίων.

Το ερώτημα, όμως, είναι ποια σκοπιμότητα έχουν σήμερα οι εγχώριοι υποστηρικτές τής ίδιας προσπάθειας εξίσωσης και ποιους ακριβώς θέλουν να απαλλάξουν από το βάρος των εγκλημάτων τους.

Γιατί είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα θάλλει η οργάνωση που διεκδικεί να είναι η «σπορά των ηττημένων του 1945»!...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: