17.8.17

Διπλή τραγωδία...

Διπλή τραγωδία: Ο αδελφός του 35χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη για να σώσει τα παιδιά του είχε σκοτωθεί σε τροχαίοΟ αδελφός του 35χρονου που πνίγηκε στην Κρήτη για να σώσει τα παιδιά του είχε σκοτωθεί σε τροχαίο...

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στο Ρέθυμνο συγκλονίζει όλη την Ελλάδα. Ενα...
ζευγάρι πνίγηκε καθώς προσπαθούσε να σώσει τα παιδιά του από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα. 

Δυο χωριά του Ηρακλείου, αυτό της Κατερίνας Καναβάκη, οι Κάτω Αρχάνες, και αυτό του Βενιζέλου Στρατάκη, η Ροδιά, βυθίστηκαν στη θλίψη. Ο πόνος για τις οικογένειες τεράστιος. Μάλιστα, για την οικογένεια του Βενιζέλου Στρατάκη αυτό δεν ήταν το πρώτο χτύπημα της μοίρας. Πριν 11 χρόνια, το 2006 είχαν χάσει τον άλλο τους γιο σε τροχαίο. 
Χθες το απόγευμα η οικογένεια Στρατάκη είπε το τελευταίο αντίο στον 35χρονο Βενιζέλο, ο οποίος άφησε πίσω του δυο μικρά παιδιά, ενώ τον Οκτώβριο του 2006 είχαν αποχαιρετήσει τον 20χρονο τότε γιο τους Κώστα, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε τροχαίο με μηχανή. 

Ο Βενιζέλος Στρατάκης είχε πάει μαζί με την σύντροφό του Κατερίνα και τα τέσσερα παιδιά τους, που είχαν από προηγούμενους γάμους, στην παραλία του Γοργοποτάμου στο Ρέθυμνο, η οποία είναι γνωστή για τα μεγάλα κύματα που δημιουργούνται εκεί όταν έχει αέρα. Γύρω στις 9 το βράδυ τον Δεκαπενταύγουστο, οι φωνές των δυο παιδιών τους, τους οδήγησαν στη θάλασσα, σε μια προσπάθεια να τα σώσουν. Τα παιδάκια βγήκαν ασφαλή στη στεριά με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται στην παραλία, ωστόσο ο Βενιζέλος και η Κατερίνα δεν τα κατάφεραν. Ανασύρθηκαν λίγη ώρα αργότερα ο μεν Βενιζέλος χωρίς τις αισθήσεις του, η δε Κατερίνα νεκρή. Οι προσπάθειες ανάνηψης του Βενιζέλου Στρατάκη στο νοσοκομείο δεν είχαν αποτέλεσμα και ο 35χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η κηδεία της 35χρονης Κατερίνας, η οποία, επίσης, αφήνει πίσω της δυο μικρά παιδιά, θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10, στο χωριό της...



Πηγή:iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: