18.8.17

Η cameo εμφάνιση του δημάρχου Αλίμου...


...στον «Καζαντζάκη» του Σμαραγδή (ΦΩΤΟ)...

notia.gr

H γνωριμία του Ανδρέα Κονδύλη με τον Γιάννη Σμαραγδή, έγινε το περσινό καλοκαίρι, όταν ο σκηνοθέτης εγκαινίασε το...
Cine Άλιμος, τον θερινό κινηματογράφο που βρίσκεται πάνω στο κύμα.

Ο Γιάννης Σμαραγδής, που έκοψε την κορδέλα, εντυπωσιασμένος από τη θέση του Cine Άλιμος, είχε πει: «Μες στη θάλασσα, πάει να πέσει ο ήλιος θα αρχίσουνε να βγαίνουνε τα αρώματα του δειλινού, γύρω-γύρω τα δέντρα, μια ευτυχία είναι…» .

Ο δήμαρχος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του σκηνοθέτη να κάνει δίπλα του μια cameo εμφάνιση στα γυρίσματα της ταινίας «Καζαντζάκης», που θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Η σκηνή που γυρίστηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, αφορούσε τη δεξίωση που έδωσε ο Άγγελος Σικελιανός (Νίκος Καρδώνης), για να γνωρίσει τον Νίκο Καζαντζάκη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) στο Αθηναϊκό κοινό.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, φορώντας καπέλο και παπιγιόν υποδύεται τον καλεσμένο στη δεξίωση.

«Ήταν μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γιάννη Σμαραγδή» είπε στο NOTIA.GR.

«Ξεκινήσαμε στις 8 το πρωί και τελειώσαμε στις 7 το απόγευμα. Είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά όλη τη διαδικασία από τα γυρίσματα της σπουδαίας αυτής παραγωγής, στην οποία συμμετέχει και η φίλη μου, η Μαρία Καλογήρου, ως Ελένη Καζαντζάκη.

Μάλιστα κάποια στιγμή κάθισα και στην πολυθρόνα του σκηνοθέτη. Ελπίζω του χρόνου το καλοκαίρι να παιχτεί η ταινία στο Cine Άλιμος και να έρθει και ο Γιάννης Σμαραγδής».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: