21.8.17

EpsilonTV: Δώδεκα εκατομμύρια...


Εξήμιση είχε δώσει ο Φίλιππος Βρυώνης. Για να κάνει δικό του τον τηλεοπτικό σταθμό του ΚΚΕ, σημερινό ETV. Δώδεκα, σε τρεις δόσεις, θα πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη. Το...
"παζάρι" των δύο σκληρών διαπραγματευτών ήταν πολύ δυνατό. Η συμφωνία έκλεισε. Αλλά, τελεί υπό την αίρεση των εξαντλητικών ελέγχων (νομικού και οικονομικού) του Epsilon από την Dimera. 
Για όσους βιάζονται να βρουν δουλειά. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το Epsilon παραμένει στην σημερινή του μορφή και θα το τρέχει ο Βρυώνης. Η εποχή Σαββίδη ξεκινά.. τον Ιανουάριο του 2018.
*** 
Ο "Σάτυρος" σας αποκαλύπτει σήμερα το σχέδιο Σαββίδη για την αξιοποίηση του ETV.  
Συγκροτημένη και πρωτότυπη η κεντρική ιδέα του. Από τις 6 το πρωί έως το βραδινό δελτίο ειδήσεων, φουλ ενημερωτικό το πρόγραμμα του. Στις παραγωγικές ώρες που ο κόσμος χρειάζεται και "αγοράζει" την ενημέρωση. Από εκεί και πέρα, από την ώρα που ο κουρασμένος πολίτης και κορεσμένος τηλεθεατής χρειάζεται μια διασκέδαση και λίγο να ξεφύγει, θα αρχίζει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του. 
Ξαναλέμε, όμως, κάτι σημαντικό. Η συμφωνία θα προχωρήσει, αρκεί να μην βρεθούν "σκελετοί" στα ντουλάπια του σταθμού του Βρυώνη.
- από το fmvoice (Σάτυρος)

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: