7.8.17

H «αριστεία» πάει σύννεφο...


Χθες, η αστυνομία της πόλης Ραγκούζα, στη Σικελία, εξάρθρωσε ένα δίκτυο 15 εθελοντών πυροσβεστών, οι οποίοι έβαζαν φωτιές και κατόπιν τηλεφωνούσαν στην...
έκτακτη γραμμή για βοήθεια, προκειμένου να πληρώνονται τα 10 ευρώ/ώρα που προβλέπονται για την «εργασία» τους στην κατάσβεση.

Δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από αυτό, για να περιγράψεις το σύστημα που αποδεδειγμένα χρεοκόπησε τη χώρα και τώρα κουνάει το δάχτυλο μιλώντας για «αριστεία» και «κοινή λογικη».

«Πυροσβέστες» που έβαλαν «φωτιά» σε έναν ολόκληρο λαό για να δικαιολογήσουν τη θλιβερή υπάρξή τους… και τώρα ζητάνε να επιστρέψουν να τον σώσουν.

Πολιτικοί που αν δεν προέρχονταν από «τζάκια» θα δούλευαν θυρωροί στα γραφεία εφοπλιστών.
Ακροδεξιά παράσιτα και τηλε-μαϊντανοί που κάνουν πολιτική καριέρα βασισμένοι στη μισαλλοδοξία και τον κοινωνικό αυτοματισμό.
Καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, σφουγγοκωλάριοι των αφεντικών τους, που δεν μπορούν να βάλουν δύο λεξούλες στη σειρά και παίρνουν «σκονάκια» από το διαπλεκόμενο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χρεοκοπημένα κόμματα, που χρωστάνε στον Έλληνα φορολογούμενο σχεδόν μισό δισ. ευρώ και που ζούσαν με χορηγίες της Siemens και των θαλασσοδανείων των τραπεζών.

Χθες, λοιπόν, όλος αυτός ο περιοδεύων θίασος, δε δίστασε να εκμεταλλευτεί προπαγανδιστικά ακόμα και το μεγαλειώδες χρυσό μετάλλιο, της εκπληκτικής Κατερίνας Στεφανίδη και μάλιστα να το συγκρίνουν με την κλήρωση για το σημαιοφόρο, σε τάξεις… του Δημοτικού.

Εκμεταλλεύονται μια θολή ερμηνεία της «αριστείας», όπως οι χρυσαυγίτες καπηλεύονται τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μαζί της.

Τι; Δεν το πιστεύετε; Θαυμάστε τους:




 

Την καλύτερη απάντηση στη συμμορία των «αρίστων» και της «κοινής λογικής» της δαρβινικής ζούγκλας, την έδωσε η ίδια η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη...


πηγή altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: