2.8.17

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός (LIVE)...

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη οκτώ βράδια μετά την επιβλητική εμφάνιση στο Βελιγράδι με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στα play offs του Champions League, προσφέροντας και...
θέαμα στον κόσμο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την τύχη στα χέρια τους, αλλά επ’ ουδενί δεν αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση ως αγγαρεία και παράλληλα πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… ζεσταθούν ακόμη περισσότερο εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

O Μπέσνικ Χάσι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπέ-Αμπού Σισέ που ένιωσε σφίξιμο στην τελευταία προπόνηση, αλλά και τους Αλμπέρτο Μποτία-Παναγιώτη Ταχτσίδη που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, ενώ, αντιθέτως, είναι στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Μίλιτς και επέστρεψε ο Ελαμπντελαουί που ήταν εκτός στο πρώτο ματς.

Ο Χάσι επέλεξε τη διάταξη 4-2-3-1 και με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς.

Συγκεκριμένα, ο Σιώπης έμεινε στον πάγκο, με τον Βούκοβιτς να παίρνει την θέση του (παίζει στόπερ και ο Ρομαό χαφ), ενώ και ο Φορτούνης ξεκινάει στην ενδεκάδα.

Ο Καπίνο είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ρέτσο, Κούτρη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Ο Ρομαό είναι στον άξονα παρέα με τον Οτζίτζα, με τους Μάριν, Φορτούνη, Καρσελά να βρίσκονται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπεν.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ρέτσο, Κούτρης, Ρομαό, Οτζίτζα, Μάριν, Φορτούνης, Καρσελά, Μπεν.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Σιώπης, Εμενίκε, Ζντιέλαρ, Πάρντο και Σεμπά...

Παρακολουθείστε ζωντανά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: