20.9.17

Έπεσε «μαύρο» στον Βήμα 99.5...

του έκοψαν και το ρεύμα...

Στις 4 το πρωί διέκοψαν την ηλεκτροδότηση στις εγκαταστάσεις και...
από εκείνη την ώρα ο σταθμός σίγησε. 

Αμέσως είχαμε κινητοποίηση από τους τεχνικούς (οι μόνοι που απέμειναν να φυλάνε Θερμοπύλες) αλλά δεν τους επέτρεψαν να μπουν μέσα στο κτίριο της Μιχαλακοπούλου τα σεκιούριτι επειδή, όπως τους είπαν, δεν είχαν τέτοια εντολή από την Alter Ego. Όπως φαίνεται, προχωράει κανονικά το «σχέδιο» της νέας ιδιοκτησίας του Βήμα 99.5, προκειμένου να... παρατήσει στην τύχη του το σταθμό. Είχαμε πρώτα την αποξένωσή του από τα υπόλοιπα μέσα του πρώην ΔΟΛ και στη συνέχεια τη διακοπή του ενημερωτικού του προγράμματος. Πλέον στους 99.5 παίζει κενό, και το live stream μέσω internet δεν λειτουργεί.

Ως γνωστόν η εταιρεία «ΒΗΜΑ FM ΑΕ» ήταν θυγατρική του ΔΟΛ οπότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την πήρε όπως... είναι, σύνολο, ενεργητικό και παθητικό (σε αντίθεση με τη μητρική εταιρία που πέρασε στα χέρια του μόνο με το ενεργητικό της). Σκεφτείτε πως το ΔΣ της παραμένει το ίδιο με πρόεδρο τον Σταύρο Ψυχάρη. Προφανώς τα χρέη είναι πολύ μεγάλα γι' αυτό και οι νέοι του ιδιοκτήτες έχουν αφήσει το Βήμα FM στην τύχη του.


Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αλλάξει κάτι, ο Βήμα 99.5 κινδυνεύει μέχρι και με αφαίρεση της άδειάς του, όπως έγινε με τα ραδιόφωνα των Εκδόσεων Λυμπέρη όταν τους έγινε έξωση. Την ίδια στιγμή οι κινητοποιήσεις από την ΕΤΕΡ και την ΕΣΗΕΑ συνεχίζονται, μέχρι και την Παρασκευή...



e-tetradio.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: