30.9.17

Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά στο Σούνιο...


Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία...

  • Η αστυνομία εξετάζει τον χρόνο που η βαλίτσα με τα οστά... μεταφέρθηκε στο σημείο όπου και εντοπίστηκε
  • Εγκληματική ενέργεια ή αιφνίδιος θάνατος

Σε άνδρα με μακριά μαλλιά, πιθανόν να ανήκει ο ανθρώπινος σκελετός που εντοπίστηκε σε βαλίτσα, στο Σούνιο. Από την πρώτη εκτίμηση οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα.

Ο ιατροδικαστής και ο ανθρωπολόγος, που ανέτρεψαν την αρχική εκτίμηση ότι επρόκειτο για γυναίκα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τεμαχίστηκε η σορός πριν τοποθετηθεί στη βαλίτσα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αλλά και το σενάριο του αιφνίδιου θανάτου. Στη δεύτερη περίπτωση, πιθανόν κάποιοι που βρίσκονταν με το θύμα να ήθελαν να το εξαφανίσουν, προκειμένου να μην ενοχοποιηθούν για τον θάνατό του. Αναζητώντας την ταυτότητα του θύματος, αστυνομικοί εξετάζουν περιπτώσεις εξαφανίσεων έως το 2013, με στόχο να λάβουν δείγματα DNA από συγγενείς αυτών των ατόμων.

Το πρώτο βήμα θα γίνει στο εργαστήριο ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου μεταφέρθηκαν τα ανθρώπινα οστά. Κάποια ίχνη φθοράς στα οστά ίσως να έχουν προκληθεί με βίαιο τρόπο, τα οποία θα εξετασθούν αν δημιουργήθηκαν πριν ή μετά τον θάνατο.

Η σχέση με τις δύο πιστωτικές κάρτες που βρέθηκαν δίπλα

Επίσης, δίπλα στον σάκο βρέθηκαν δύο αλλοιωμένες πιστωτικές κάρτες και θα γίνει προσπάθεια ανάκτησης των στοιχείων τους. Υπενθυμίζεται ότι το μακάβριο εύρημα ήρθε στο φως το μεσημέρι της Πέμπτης. Κάτοικος της περιοχής είδε κάποια οστά να εξέχουν από τον ταξιδιωτικό σάκο που εντόπισε.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: