3.9.17

Φλαμπουράρης: Η υβριστική τοποθέτηση της Φωφης Γεννηματά, κρύβει άγχος...


 Μετά την απαραίτητη καλοκαιρινή διακοπή η εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Ποδαρικό» κάνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, υπουργός Επικρατείας και ένας...
από τους πιο έμπιστους ανθρώπους του πρωθυπουργού.

«Με θλίβει μια τέτοια τοποθέτηση (σ.σ. της Φώφης Γεννηματά) που κρύβει άγχος. Θα μπορούσε να μην είναι υβριστική. 
Ελπίζω πως οι εκατοντάδες χιλιάδες που ακολούθησαν τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν θα είναι ευχαριστημένοι από αυτές τις δηλώσεις της κας Γεννηματά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση απευθύνεται στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ο στόχος του είναι να προσελκύσει όλους όσους συμφωνούν ή περίπου συμφωνούν με την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας

Ο υπουργός Επικρατείας κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας σημειώνοντας: «Είναι σαφές πως είμαστε αντίθετοι με τέτοιοι είδους πρωτοβουλίες. Συστήνουμε στις μεγάλες δυνάμεις να είναι ψύχραιμες. Να επιδιώξουν μία συζήτηση με αυτόν τον τύπο. Αυτός προκαλεί αλλά εμείς δεν πρέπει να πέσουμε στην πρόκληση του. Εμάς μας ενδιαφέρει η ύπαρξη του κόσμου, η ανάπτυξη του και η ευημερία του».

Ερωτώμενος αν είναι αντίθετος με το πολιτικό καθεστώς σημείωσε «Είμαι γενικός εναντίον των πυρηνικών όπλων. Το πολιτικό καθεστώς δεν το έχω μελετήσει αλλά νομίζω ότι είναι καθεστώς δεν εκλέγεται οπότε όχι μόνο δεν είμαστε υπέρ. Είμαστε κατά»

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: