8.9.17

Μπέτυ Μπαζιάνα και Μπριζίτ Μακρόν:Σπανακόπιτα και δεκάποντες γόβες...

Μπέτυ Μπαζιάνα και Μπριζίτ Μακρόν στο ΙΣΝ /Φωτογραφίες: Intimenews/ EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πώς κινήθηκαν οι «πρώτες κυρίες» με τα ψηλά τακούνια στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος...

Ηταν μια επίσκεψη οργανωμένη, σφικτή σε χρόνο, με πλήθος πληροφοριών, πολλές εικόνες και...
ελληνικές γεύσεις αυτή που απόλαυσε η Μπριζίτ Μακρόν στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, συνοδευόμενη από την Περιστέρα Μπαζιάνα.
BettyBrigitte

Οι δυο κυρίες σε ήταν απόλυτη ενδυματολογική αρμονία (ελέγχονται τα χιουμοριστικά σχόλια όσων τις είδαν, ότι η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ρούχα αφού παρακολούθησε την άφιξη Μακρόν στην τηλεόραση) με την γαλλίδα πρώτη κυρία να φοράει μαύρο σιγκαρέτ παντελόνι και λευκό αμάνικο τοπ του οίκου γαλλικού οίκου Louis Vuitton και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε λευκό αμάνικο φόρεμα τύπου «Τζάκι Ο» και ψηλοτάκουνα nude σανδάλια με χοντρό τακούνι.

Η απορία «μα πώς θα ξεναγηθούν στο πάρκο και τις γύρω εγκαταστάσεις με αυτά τα παπούτσια» λύθηκε αφού οι διοργανωτές της επίσκεψης είχαν φροντίσει να υπάρχουν golf carts για να τις μεταφέρουν. Η κυρία Μακρόν ζήτησε να μάθει τα πάντα, εντυπωσιάστηκε από την Λυρική Σκηνή και όταν επιχείρησαν να της εξηγήσουν ότι η εναρκτήρια παράσταση θα είναι η «Ηλέκτρα» του Στράους με την Αγνή Μπάλτσα να επιστρέφει στη σκηνή για να ερμηνεύσει την Κλυταιμνήστρα, τους διέκοψε για να τους πει ότι είναι ενήμερη! Αλλωστε στη σκηνοθεσία, στα κοστούμια και στα σκηνικά της παράστασης συναντάμε την υπογραφή του μόνιμου κάτοικου Παρισιού, με σημαντική σταδιοδρομία στο γαλλικό θέατρο Γιάννη Κόκκου.

bettybri
Η ξενάγηση έγινε παρουσία του διευθύνοντας συμβούλου του ΚΠΙΣΝ Νίκου Μανωλόπουλου, με ακρίβεια και οργανωμένα. Τόσο ώστε είχαν την ευκαιρία να κάτσουν και να απολαύσουν έναν καφέ οι κυρίες, μαζί με σπανακόπιτα και σιροπιαστά γλυκά. Η εξαιρετικά φιτ κυρία Μακρόν τίμησε τα εδέσματα και φαίνεται ότι εκτίμησε την ταχύτητα και οργάνωση της επίσκεψης καθώς και τη διάθεση να μην υπάρχει τίποτα το φασαριόζικο και εντυπωσιακό.

Οι δυο κυρίες συνομιλούσαν μεταξύ τους κυρίως με τη βοήθεια διερμηνέως, αν και η σύντροφος του έλληνα πρωθυπουργού ακούστηκε κάποιες στιγμές να απευθύνεται στην γαλλίδα πρώτη κυρία στα αγγλικά.

Κατερίνα Ι.Ανέστη (protagon.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: