23.9.17

Παράθυρο για λύση στο «σταυρόλεξο»...

των εκλογών στην Κεντροαριστερά...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία ζητά συνεργασία με άλλες εταιρείες λογισμικού, προκειμένου η...
ίδια να περιοριστεί στο τεχνικό σκέλος. Προκειμένου να αναλάβει το έργο της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των καλπών, μάλιστα, ζητά περισσότερα από 300.000 ευρώ και χρονικό περιθώριο ως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Κατόπιν τούτου, το ‘μπαλάκι’ πηγαίνει στα μέλη της Επιτροπής Αλιβιζάτου, που πιθανότατα θα συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα, αλλά και στους υποψηφίους αρχηγούς που μένει να ενημερωθούν επισήμως.

Σύμφωνα με πολλούς, μάλιστα, τώρα είναι η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν οι υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά, που θα πρέπει να δείξουν και τη δέουσα σύνεση και αυτοσυγκράτηση για να μην τιναχθεί η διαδικασία εκλογής αρχηγού στον αέρα.

Μετά την απάντηση εκ μέρους της Vodafone που έβαζε οριστικά τέλος στα σενάρια περί ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας, αλλά και ζητούσε παράταση της προεκλογικής περιόδου επί …τετράμηνο και περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ(900.000 ευρώ + ΦΠΑ), για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 4 Φεβρουαρίου, τα περιθώρια στενεύουν και οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία, ευελιξία, αλλά και να καταβάλουν προσπάθειες για συνοχή.

Εφόσον πάντως υπάρξει συμφωνία επί της διαδικασίας, και σταματήσουν οι σχετικές συζητήσεις, που είναι κοινός τόπος ότι έχουν κουράσει τους πολίτες, θα πρέπει σύμφωνα με πολλούς υποψηφίους, να αρχίσει η πολιτική αντιπαράθεση επί της ουσίας, προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους για την πορεία του χώρου στο εξής. Έτσι, εκτιμούν ότι δεν θα χαθεί και το μομέντουμ, που έχει δημιουργηθεί  εσχάτως, από τα ευρήματα δημοσκοπήσεων που δείχνουν άνοδο του χώρου στην προτίμηση των πολιτών...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: