15.9.17

Κρεσέντο χυδαιότητας από τον Τζήμερο...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζήμερος

...για την αναπηρία Κουρουμπλή...
Αν νομίζατε πως ο Θάνος Τζήμερος έχει «τερματίσει» την προσφιλή του συνήθεια, τη χυδαιολογία, είστε προφανώς γελασμένοι, καθώς κατάφερε...
για ακόμη μια φορά να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αποδεικνύοντας παράλληλα πως η «μισανθρωπιά» είναι το βασικό του γνώρισμα.

Ο κ. Τζήμερος, λοιπόν, προέβη σε ένα ακόμη κρεσέντο χυδαιότητας από τον λογαριασμό του στο Facebook, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχαστρό του τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και ειδικότερα την αναπηρία του, κάνοντας ταυτόχρονα υπερήφανο κάθε οπαδό της «Άριας Φυλής».

Το πώς κατάφερε να συνδυάσει σε μία ανάρτηση τον σεβασμό στην «προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου», με το «πώς ένας τυφλός (σ.σ. ο Π. Κουρουμπλής) κάνει αυτοψία», μόνο ένας νοσηρός εγκέφαλος μπορεί να απαντήσει.

Η χυδαία ανάρτηση του Θ. Τζήμερου στο Facebook:

«Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Όμως, μού είναι αδύνατον να αντιληφθώ πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία. Αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά “αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια” (από το θέμα οπ- του ορώ). Άρα δύο τινά ισχύουν. Ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση».


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: