20.9.17

Μένουμε (εκτός) Ευρώπης...

Μέχρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου εξανέστη το πρωί με την απαράδεκτη στάση των...
κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Για πρώτη φορά στην 
ιστορία του κοινοβουλίου οι βουλευτές της αντιπολίτευσης εκβιάζοντας απροκάλυπτα τα κόμματα του κυβερνητικού συνδυασμού δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν μία τροπολογία αν δεν την ψηφίσει ολόκληρη η κυβερνητική πλειοψηφία.

Βέβαια ο ίδιος μίλησε για αντεθνική δράση του συγκεκριμένου Σωματείου στη Θράκη, χωρίς όμως να αποδείξει το ακριβές του ισχυρισμού του.

Είναι γνωστό ότι κάποια μέλη της μειονότητας, όπως και κάθε μειονότητας, έχουν το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει και η Ελλάδα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι για το συγκεκριμένο σωματείο οι μόνοι που κάνουν διαρκώς φασαρία είναι οι γνωστοί ακραίοι κύκλοι πατριδοκάπηλων και πολεμοκάπηλων και των δύο χωρών, που επί δεκαετίες και με τη βοήθεια παρακρατικών αλλά και κρατικών μηχανισμών θεωρούν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας τους μουσουλμάνους που ζουν στη Θράκη.

Μην ξεχνάμε ότι συχνά πολίτες της Θράκης συκοφαντήθηκαν και λοιδορήθηκαν ως μιάσματα και προδότες από ακραίους κύκλους που απεργάζονται την ομαλή συμβίωση των κατοίκων της περιοχής.

Η αρνητική στάση των ΑΝ.ΕΛΛ. για την τροπολογία που κρίθηκε αναγκαία λόγω και της καταδίκης της χώρας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπως και η στάση της δημοκρατικής αντιπολίτευσης εμπόδισαν ξανά άλλο ένα μικρό βήμα της χώρας προς τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Αυτή ήταν και η αφορμή για το αλαλούμ της χθεσινής ημέρας.

Οι δημοκράτες τού «Μένουμε Ευρώπη» (Δημοκρατική Συμμαχία, Νέα Δημοκρατία και Ποτάμι) μέσα στη μικροπολιτική τους δίνη, πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων τις υποτιθέμενες αρχές τους, τον σεβασμό στις μειονότητες και πάνω απ' όλα το βουλευτικό τους αξίωμα προτάσσοντας ως υπέρτατη αξία μια φτηνή αντιπολιτευτική στάση...



Α.Ψ.

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: