20.9.17

Πολιτική σπέκουλα στην καταστροφή...

Μιλώντας στο φιλικό της ραδιόφωνο, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, η Ντόρα Μπακογιάννη (περασμένα ξεχασμένα τα παλιά!), αφού...
θρήνησε για τους επιχειρηματίες που καταστρέφονται από την πετρελαιοκηλίδα και αφού θύμισε μια ατυχή έκφραση του υπουργού Ναυτιλίας για το πότε μπορούν να ξανακολυμπήσουν οι πολίτες στις ακτές, απέφυγε οποιαδήποτε άλλη αναφορά για τις προσπάθειες απορρύπανσης, όπως απέφυγε φυσικά να πει γιατί μέχρι σήμερα κανένας υπουργός της Ν.Δ. δεν διανοήθηκε να αλλάξει το καθεστώς ασυδοσίας που επικρατεί στον χώρο του ευρύτερου λιμανιού.

Λέξη δεν είπε για το ότι μέχρι και οι ειδικοί που ήρθαν από το εξωτερικό για να βοηθήσουν διαπίστωσαν ότι γίνονται όλες οι κατάλληλες ενέργειες για τον καθαρισμό.

Λέξη δεν είπε για το πώς βούλιαξε σε λίγα λεπτά ένα καράβι γεμάτο καύσιμα χωρίς τα μέλη του πληρώματος να είναι πάνω.

Λέξη δεν είπε για τις απαράδεκτες αιχμές του αντιπροέδρου (που μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη) της Ν.Δ. για δήθεν μέλη του ΣΥΡΖΙΖΑ που σχετίζονταν με τις εταιρείες απορρύπανσης.

Λέξη δεν είπε για τα γερασμένα καράβια που θησαυρίζουν χάρη στους διαχρονικά χαλαρούς νόμους και στις κάθε λογής «επικίνδυνες σχέσεις».

Ακόμα και υπαινιγμούς για παρακολούθηση του τηλεφώνου της άφησε, χαριτολογώντας με τον συνομιλητή της προκειμένου να καταδείξει την ανικανότητα και την επικινδυνότητα της κυβέρνησης.

Τελικά ο λαϊκισμός κολλάει περισσότερο κι από την ιλαρά!...


Α.Ψ., efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: