25.9.17

Παρασκευόπουλος: Στόχος της ΝΔ είναι να πλήξει τον υπουργό Άμυνας...

​Παρασκευόπουλος: Στόχος της ΝΔ είναι να πλήξει τον υπουργό Άμυνας
«Αδιαφορεί για το αν η πρότασή της βοηθάει στη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη»...
Στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να πλήξει τον Πάνο Καμμένο, αδιαφορώντας για το αν η πρότασή της βοηθάει στη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη, ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος...


Η τοποθέτηση αυτή ήρθε στη συζήτηση που ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της προτάσεως της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας σε εκκρεμή δικαστική απόφαση.

«Έτσι διακινδυνεύει τη Δικαιοσύνη και την ασφάλεια, διότι η υπόθεση αφορά περισσότερους από 2 τόνους ηρωίνης, προκειμένου να πληγεί ένας υπουργός. Διακινδυνεύει την ουσία της υπόθεσης, επειδή ένα τηλεφώνημα δεν είναι comme il faut, όπως πρέπει», σημείωσε ο κ. Παρασκευόπουλος, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να συζητηθεί σήμερα εδώ "ποιος τηλεφώνησε σε ποιον, με ποιον τρόπο και τι είπε", σημαίνει ότι ερευνητικές προσπάθειες που γίνονται με μια μυστικότητα για να είναι αποτελεσματικές, θα έρθουν στη δημοσιότητα και αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία».

Πρόσθεσε δε ότι «η νομοθεσία προβλέπει ότι προκειμένου να εξαρθρωθεί μια συμμορία δικαιολογείται ακόμη και έγκλημα, πόσο μάλλον ένα τηλέφωνο, το οποίο δεν είναι εγκληματικό» και κατέληξε: «Η αντιπολίτευση τείνει να καταλογίζει στους άλλους τα δικά της ελαττώματα.

Καταλογίζει στους άλλους το κυνήγι της καρέκλας. Προσπαθεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση για εξουσιομανία τη στιγμή που η ίδια προκειμένου να μπορέσει να ανατρέψει την κυβέρνηση δυναμιτίζει τη διερεύνηση μια πολύ σημαντικής υπόθεσης, φέρνοντάς της στη Βουλή».

Τέλος, έκανε λόγο για ωμή παρέμβαση της αντιπολίτευσης στη Δικαιοσύνη και την Ασφάλεια μόνο για κομματικό όφελος.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: