23.9.17

Αιχμηρή απάντηση στη ΝΔ για τα πλαστά πτυχία...

...δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης...

Αιχμηρή απάντηση στη ΝΔ για τα πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά, με αφορμή τη διαγραφή από το κόμμα της...
αξιωματικής αντιπολίτευσης του συνδικαλιστή Βασίλη Πολυμερόπουλου, έδωσε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Το υπουργείο τονίζει ότι η διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου από τα μητρώα της ΝΔ «δεν εξιλεώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές προσώπων και εκπροσώπων της στα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα».

Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ που κάνει λόγο για υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων που παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, διαβεβαιώνει ότι «και υπάρχουν και λειτουργούν για να απαντούν με θεσμικό και δίκαιο τρόπο σε κρούσματα "fake" αριστείας και πλαστά πιστοποιητικά».

Σημειώνει ότι η κυβέρνηση, από τις πρώτες κιόλας ημέρες της, με αποφάσεις της επιχείρησε να δώσει λύση απέναντι σε χιλιάδες πλαστούς τίτλους σπουδών, «που επί δεκαετίες διοχετεύτηκαν ανά την Ελλάδα επί των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φυσικά με την ανοχή τους».

Θυμίζει, επίσης, ότι η ΠΟΕΔΗΝ, η ηγεσία της οποίας πρόσκειται στη ΝΔ, είχε αντιδράσει τον περασμένο Ιούλιο στο ενδεχόμενο να διενεργηθεί διαγωνισμός επικύρωσης των πτυχίων 5.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία, τη γνησιότητα των οποίων αμφισβητούσε η ΟΙΕΛΕ, ενώ παράλληλα θέτει το ρητορικό ερώτημα: «τελικά, είναι βέβαιος ο πρόεδρος της ΝΔ ότι αρκεί μόνο μία διαγραφή για τα πλαστά πιστοποιητικά στο κόμμα του;»...


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: