26.9.17

Το κανάλι Epsilon ζητά αποζημίωση 690.000 ευρώ...

...από τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη...

Στα δικαστήρια βρέθηκαν ξανά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης απέναντι από...
τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» το κανάλι διεκδικεί με αίτησή του τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ, ενώ με αγωγή του ζητά από το ζευγάρι 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο δικαστήριο, ενώ τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας αναλώθηκαν σε ενστάσεις αλλά και στη συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του καναλιού.
 

Από την πλευρά του σταθμού εμφανίστηκε, προκειμένου να καταθέσει, ο Ν.Δ., φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. Στη φαρέτρα των επιχειρημάτων του καναλιού βρίσκεται και μια χορηγία εταιρίας που αποσύρθηκε. Οι δικηγόροι του καναλιού υποστήριξαν πως διεκδικούν αποζημίωση και γιατί μεταξύ άλλων το ζευγάρι των παρουσιαστών προέβη σε δηλώσεις που αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση για τον σταθμό ενώ έγινε λόγος και για ασυνέπεια στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στο πλευρό του ζευγαριού στάθηκε η Κατερίνα Μπούσιου, συνεργάτις τους τόσο την περσινή χρονιά στο «Ε» όσο και τη φετινή σεζόν στο Star.
«Από τον Οκτώβριο του 2016 ήμουν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή "Έτοιμο το πρωινό". Υπήρχε συμφωνία παρουσιαστών και εταιρίας για όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό που συμβαίνει είναι τεράστια έκπληξη! Ένας υπάλληλος, ξέρετε, που δεν ικανοποιεί, απολύεται, είθισται να πληρώνεται και τελειώνει εκεί η ιστορία!», είπε η μάρτυρας, ενώ ακολούθησε έντονος διάλογος με το δικηγόρο του σταθμού.

Η κ. Μπούσιου αναφέρθηκε και στις περίφημες «τηλεπωλήσεις» του καναλιού, με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που καταλαμβάνουν συχνά μεγάλο μέρος του προγράμματος.

«Οι τοποθετήσεις προϊόντων έφταναν τα 45 λεπτά στην εκπομπή. Το είχαμε θίξει το θέμα και μας έλεγαν ότι η εκπομπή είναι παρά πολύ καλή. Κάποια στιγμή ο χρόνος αυτού του πράγματος μειώθηκε και άρχισε η εκπομπή να τσιμπάει λίγο σε νούμερα», ανέφερε. Κλείνοντας την κατάθεσή της, η μάρτυρας υποστήριξε ότι η εκπομπή κόπηκε για τη στήριξη άλλου προγράμματος.

«Ο Φουρθιώτης, όταν με απέλυσε, μου είπε: «δεν κόβω για κανέναν άλλο λόγο την εκπομπή, αλλά γιατί θέλω τα χρήματα για το Star Academy»...

Πηγή: eleftherostypos.gr, lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: