23.9.17

Επιτροπή Αλιβιζάτου: Ελπίδες στη Wind...

...όχι από Cosmote...

Σε διαπραγματεύσεις με παρόχους λογισμικού και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βρίσκεται η επιτροπή Αλιβιζάτου, προκειμένου να...
λύσει τον γόρδιο δεσμό της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Wind έχει αφήσει ένα παράθυρο για να αναλάβει την εκλογή, με αμοιβή που δε θα ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ, την πρόσληψη υπεργολάβου για το λογισμικό και την μετάθεση των εκλογών για έναν μήνα.

Ο Δεκέμβριος έχει τρεις Κυριακές μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο: στις 3, στις 10 και στις 17. Επικρατέστερη για την ώρα θεωρείται η 10η Δεκεμβρίου, αν και θα γίνει προσπάθεια να είναι όλα έτοιμα και για τις 3 του ίδιου μήνα.
Η επιτροπή Αλιβιζάτου θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, προκειμένου να δοθεί οριστική απάντηση στο θέμα. Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος των υπογραφών, ώστε να ανακηρυχθούν και επίσημα οι 10 υποψήφιοι για την ηγεσία της κεντροαριστεράς.

Ανοιχτό παραμένει και το θέμα της ψήφου εξ αποστάσεως, αλλά είναι προφανές ότι ως εκκρεμότητα έχει για την ώρα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Όπως και το θέμα του μητρώου και του αριθμού των εκλογικών τμημάτων... 



protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: