18.10.17

Μυστήριο με την 47χρονη καθηγήτρια...

που έχει εξαφανιστεί... Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές...  

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Βαίας Οικονόμου, η οποία εξαφανίστηκε από...
το σπίτι της στο Κορδελιό και έχει να δώσει σημεία ζωής 13 ημέρες.

Οι αστυνομικές αρχές που εικάζουν ότι η καθηγήτρια μαθηματικών έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτόνησε, καλούν για κατάθεση στενούς συγγενείς της, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες θα επικεντρωθούν στο άτομο με το οποίο μίλησε για τελευταία φορά από το κινητό της, πριν την εξαφάνισή της. Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Γείτονες ανέφεραν ότι την ημέρα που εξαφανίστηκε η 47χρονη, συναντήθηκε με κάποιο άγνωστο άτομο, το οποίο της χτύπησε το κουδούνι. Όπως είπαν, το θυροτηλέφωνο δεν λειτουργούσε και η καθηγήτρια κατέβηκε για να το συναντήσει.

Τα νεότερα στοιχεία λένε επίσης ότι δεν έφυγε πεζή από το σπίτι της, αφού δεν υπάρχει κάποια καταγραφή της από κάμερες που υπάρχουν στο σημείο.

Ο θείος της μιλώντας στο Star ανέφερε ότι δεν είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Γειτόνισσα της ανέφερε εν τω μεταξύ, ότι μια μέρα πριν την εξαφάνιση, στη γειτονιά εθεάθη ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Η 47χρονη μαθηματικός, είναι σε διάσταση με το σύζυγό της και έχει μια εξάχρονη κόρη. Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά αναμένοντας τη δικαστική απόφαση για το διαζύγιο της. Σημειώνουν επίσης ότι είχε παθολογική αγάπη στην κόρη της, για αυτό και δεν θα επέλεγε να παραμείνει τόσες ημέρες μακριά της. Αυτό το γεγονός εντείνει την ανησυχία τους για την τύχη της...

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: