20.10.17

Δελτία των 8: Ανατροπές με χαμένους και κερδισμένους...

Σημαντική μεταβολή σημειώθηκε χθες στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη των 8.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες ο...

Αντέννα είχε ξεκάθαρο προβάδισμα και ο Σκάι ακολουθούσε, με επίσης σημαντική διαφορά από το Star, χθες τα τρία δελτία ήταν ουσιαστικά ισοδύναμα.

Ο Αντέννα ιεράρχησε τα θέματά του με σκόπευτρο κοινωνικό, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την πολιτική και κοινωνική ειδησεογραφία. Ξεκίνησε με τη δολοφονία της εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο, συνέχισε με τις καταγγελίες και τις διαψεύσεις για το βακτήριο χολέρας στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» και μετά με τις διαμαρτυρίες για θεατρική παράσταση του Γιώργου Χανιώτη στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ακριβώς θεματολογία παρουσίασε, όμως, και το δελτίο του Star, το οποίο χτίζει συστηματικά πάνω σε αυτή τη βάση. Ήταν λογικό, λοιπόν, να καρπωθεί το κοινό που επιλέγει τη συγκεκριμένη ειδησεογραφία.

Αντίθετα, το δελτίο του Σκάι παρέμεινε στη γραμμή του, αναδεικνύοντας το θέμα του μερίσματος ενός δισ ευρώ, που θέλει να μοιράσει ο πρωθυπουργός. Συνέχισε με την είδηση του νέου ΕΝΦΙΑ και τις αντιδράσεις για τον δαπανηρό εκσυγχρονισμό των μαχητικών F 16.

Έτσι, χθες ο τηλεθεατής είχε να επιλέξει μεταξύ δύο ίδιων προτάσεων και μιας διαφορετικής.

Ο Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε στο 12,1%. Ο Σκάι στο 12% και το Star στο 11,8%.

Την ίδια ώρα το σήριαλ του Alpha έφτανε στο 25%.

Τα στοιχεία αφορούν στο διάστημα 20.00 – 20.45.

Ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης πρώτο ήταν ξανά το δελτίο του Alpha στις 7 με τον Αντώνη Σρόιτερ (ποσοστό 24,7%). Προτάσσοντας το θέμα της δολοφονίας κατάφερε να αφαιρέσει κοινό από το σήριαλ «Παρθένα ζωή» του Αντέννα, το οποίο είχε διαρροές και προς τον «Τροχό της τύχης» του Star...


aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: