20.10.17

''Ελάτε στη Βουλή να εξηγήσετε!''...

Ευφορία στη ΝΔ για τις επαφές του Μητσοτάκη, δυσφορία για τα F-16...

Με δυσπιστία και επιφυλακτικότητα αντιμετωπίζει η ΝΔ τα όσα ακούγονται για...
τους οικονομικούς ορούς της συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16. 

«Κάθε μέρα ακούμε και κάτι διαφορετικό. Ας έρθουν στη Βουλή να μας εξηγήσουν» είναι το μήνυμα που στέλνει η Πειραιώς προς την κυβέρνηση, κάνοντας σαφές ότι το ζήτημα με το ύψος της συμφωνίας αλλά και τους επιμέρους όρους θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο συζήτησης μέσω της θεσμικής οδού, εντός του κοινοβουλίου!

Την ίδια ώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζουν ικανοποίηση για τις διήμερες επαφές του κ. Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες, καθώς, όπως λένε, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τον αντιμετώπισαν ως τον επόμενο πρωθυπουργό.

Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμά του για την Ελλάδα των επόμενων ετών με κεντρικό  άξονα την λεγομένη ρήτρα των μεταρρυθμίσεων, τη σύνδεση δηλαδή της μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων με την υλοποίηση συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων.

Την ανάγκη να βρίσκεται η χώρα μας στο τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρώπης μέσα στους  επόμενους 15 μήνες, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το τετ α τετ που είχε με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κομισιόν σε πολύ θερμό κλίμα, και παρουσίασε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που προτείνει η ΝΔ για μετά το 2018.

Το πρωί σε μια ακόμα κίνηση υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε έκθεση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις αποτελούν ένα από τα στοιχεία  της ελληνικής οικονομίας που θέλει να αναδείξει ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για πολλές καινοτόμες εφαρμογές που βελτιώνουνε την καθημερινότητα...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: