20.10.17

Μόλις βγήκε η πιο ΑΣΤΕΙΑ έρευνα όλων των εποχών...


Και προσπαθεί να απαντήσει στο εξής ερώτημα: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές του πλανήτη;».

Έρευνα που...
αφορά στις σεξουαλικές επιδόσεις και δεν υπάρχουν μέσα Έλληνες και Ελληνίδες, δεν μπορεί παρά να είναι μια αστεία έρευνα. Πολύ πιθανό να χρηματοδοτείται από τον Σόρος και τα τσιράκια του, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Όποιος έχει μάτια βλέπει...

Τι μας λέει, λοιπόν, η «έρευνα» που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα saucydates.com σε δείγμα 22.000 μελών της;

Άντρες και γυναίκες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν στην κλίμακα 0-10 την εμπειρία τους από την τελευταία τους ερωτική συνεύρεση κι αμέσως μετά να αναφέρουν την εθνικότητα του ερωτικού συντρόφου.

Τα αποτελέσματα ξενίζουν περισσότερο και από την θέα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη σε stage του Rockwave: Οι άνδρες, λέει, βαθμολογούν ως ποιο ποθητές ερωτικά τις γυναίκες από τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ. Για τις δύο τελευταίες κρατάμε μια πισινή, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ;

Δηλαδή έχει υπάρξει έστω κι ένας άνθρωπος που να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Τορόντο και να σκέφτεται «τι ωραία, τι καλά, έφτασα στη γη της γυναικείας Επαγγελίας, θα τα περάσω φίνα!»; Πιο πιθανό είναι να ταξιδεύει ο νους του στο σκοπέτο και στον Στρατό όταν ακούει τη λέξη Καναδέζα, παρά σε μια καυτή γηγενή.

Οι γυναίκες από τη μεριά τους ακολουθούν στο ίδιο μοτίβο του παραλόγου και αναγνωρίζουν ως πιο επιδέξιους παρτενέρ τους τύπους από την Αυστραλία, την Νότια Αφρική και τις ΗΠΑ.

Τσέκαρε εδώ την παράνοια οπτικοποιημένη για να την εμπεδώσεις...
102700



ratpack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: