13.10.17

«Ο δολοφόνος ήξερε σε ποιο σημείο του σώματος να πυροβολήσει»...

Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί ο δολοφονηθείς δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
... δηλώνει ο ιατροδικαστής...
Συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτό προς λεπτό. 

Ο ιατροδικαστής κ. Ντιλέρνια μιλά στο...
protothema.gr και υποστηρίζει πως ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ήξερε ακριβώς σε ποιο σημείο του σώματος να τον πυροβολήσει.

«Είναι τυφλό τραύμα θώρακος δια βολίδος πυροβόλου όπλου προκληθέν με συνοδές κακώσεις αριστερού ημιθωρακίου και αριστερής άνω κοιλιακής χώρας-ανθρωποκτονία.Δηλαδή, του πήρε πύλες αριστερού πνεύμονος όπου του έκανε μεγάλη αιμορραγία εκεί, αιμοθώρακα, τρώση διαμπερή του αριστερού κάτω πνευμονικού λοβού και του πολτοποίησε ένα μέρος του συκωτιού και του προκάλεσε αιμορραγία στην αριστερή άνω κοιλιακή χώρα. Όπως καταλαβαίνετε, ο δολοφόνος ήξερε ακριβώς σε ποιο σημείο του σώματος να τον πυροβολήσει».

Συγγενείς και οι φίλοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι συγκλονισμένοι από την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός ποινικολόγος το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια. 

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: