3.10.17

Ανακατατάξεις στον Ολυμπιακό...

Η ποδοσφαιρική πιάτσα έχει βουίξει πως ο Φρανσουά Μοντέστο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς στο Λιμάνι φαίνεται να...
έχει αποσυρθεί η εμπιστοσύνη που υπήρχε προς το πρόσωπό του. Ο Κορσικανός είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά ιδιαίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ως προσωπικότητα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε και μετά την επίσημη ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας μαζί του. Όμως, έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η μορφή με την οποία λειτουργεί βάζει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές συμπάθειες, ειδικά στα καλά οργανωμένα μαγαζιά.

Η επαναδραστηριοποίηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στους Πειραιώτες και η πρόσληψη του Αρμάντο Μάριο Ούσιγιος είχαν δείξει την τάση που υπήρχε στον Πειραιά για αναδιανομή ρόλων. Οι επιλογές του Μοντέστο δεν ικανοποίησαν στον βαθμό που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» και φαίνεται ότι η… καταιγίδα που ακολούθησε την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ θα παρασύρει και εκείνον. Ο Κορσικανός, που έπαιξε και τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε κάποιες περιπτώσεις, οδηγείται προς την έξοδο, λόγω κάποιων δυσλειτουργιών στα αποδυτήρια, που επηρεάζουν και τους παίκτες. Καθόλου τυχαία δεν ήταν τα «γκάζια» Μαρινάκη μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Μπεσνίκ Χάσι δεν βρίσκεται πλέον στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε κόντρα στους; Περιστεριώτες, Και από αυτό αυτομάτως οδήγησε στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν ευθύνη μόνο του Κοσοβάρου τεχνικού τα όσα κακώς κείμενα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, να περάσει ολόκληρος μήνας χωρίς νίκη στο Λιμάνι (με εξαίρεση το Κύπελλο) μόνο συνηθισμένο δεν είναι.

Όπως όλα δείχνουν και βάσει αυτών που πηγάζουν -έστω και με το σταγονόμετρο- από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ο Μοντέστο δεν θα είναι ο μόνος που θα αποτελέσει παρελθόν. Απλώς, θα είναι εκείνος που θα κρατήσει ανοικτή την πόρτα, διότι υπάρχουν και άλλοι που βρίσκονται σε καθεστώς πίεσης στον Πειραιά. Μέσα σε αυτούς, πάντως, φαίνεται να μην βρίσκεται ο Ουσίγιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: