20.10.17

Εξαρθρώθηκε η σπείρα στο Παλαιό Φάληρο...

που επιχείρησε να ληστέψει το μίνι μάρκετ...

Τριμελής ήταν τελικά η σπείρα των νεαρών που επιχείρησαν να ληστέψουν την περασμένη Τρίτη ένα...
μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, συναντώντας όμως αντίσταση από τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να συλληφθεί, αφού οι δυο τους τον ξυλοκόπησαν.


Την επομένη, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, έναν 25χρονο δραπέτη φυλακών και έναν 23χρονο, οι οποίοι ήδη έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ ο τρίτος, ένας 24χρονος, νοσηλεύεται ακόμη φρουρούμενος.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι τρεις τους το τελευταίο διάστημα, από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 17 Οκτωβρίου που τερματίστηκε η δράση τους στο Παλαιό Φάληρο, είχαν πραγματοποιήσει επτά ληστείες, υπό την απειλή καλάζνικοφ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, «από την μέχρι στιγμής έρευνα, διακριβώθηκε ότι η παραπάνω εγκληματική ομάδα έχει διαπράξει:

την 17 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε βάρος πολιτών με αφαίρεση αυτοκινήτου στην Καλλιθέα και απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ψιλικών

την 29 Σεπτεμβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε βάρος αστυνομικού με αφαίρεση υπηρεσιακού οχήματος στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

την 30 Σεπτεμβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

την 1 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

την 11 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο Προπό στον Άγιο Δημήτριο

την 14 Οκτωβρίου 2017, ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο Προπό στον Νέο Κόσμο»...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: