29.10.17

Προεκλογικός πυρετός για την Κεντροαριστερά...

Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός και η ένταση των υποψηφίων στις εκλογές αρχηγού για την Κεντροαριστερά. Τα βιντεάκια των υποψηφίων στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν - ενίοτε ανάβοντας φωτιές. Τον...
πιο μεγάλο θόρυβο δημιούργησε αυτό του Γιάννη Ραγκούση, που πέρασε στην επίθεση κατηγορώντας όλους τους άλλους (γνωστούς) υποψηφίους ότι ουσιαστικά θα συνεργαστούν ως «ουρά» του Μητσοτάκη.

Το διαφημιστικό προκάλεσε ένταση, με τον Γιάννη Μανιάτη να διαμαρτύρεται έντονα. Ένα διαφημιστικό σποτ της Φώφης Γεννηματά με τους πρώην προέδρους του ΠΑΣΟΚ ενόχλησε επίσης τον Μανιάτη, που έκανε λόγο «για επιλεκτική χρήση των πρώην προέδρων». Το σποτάκι εξαφανίστηκε, ενώ η Γεννηματά συνεχίζει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με το σύνθημα «Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός, η Κεντροαριστερά μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες εκλογές».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προτίμησε πιο πρωτότυπα διαφημιστικά μηνύματα που παραπέμπουν σε μουσικά βιντεοκλίπ, με βασική επωδό ότι μπορεί να επιβάλει ένα εντελώς νέο κόμμα, πολύ διαφορετικό από τα υπάρχοντα.

Τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν και οι Νίκος Ανδρουλάκης και

Γιώργος Καμίνης, ενώ όλοι θα βρεθούν τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο από τα δύο ντιμπέιτ με δημοσιογράφους-από την περιφέρεια αυτή τη φορά.

Για τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το δεύτερο με τη συμμετοχή δημοσιογράφων κρατικών και ιδιωτικών καναλιών. Συντονιστές κατά πληροφορίες θα είναι οι δημοσιογράφοι Παύλος Τσίμας (ΣΚΑΪ) και Δώρα Αναγνωστοπούλου (ΕΡΤ). Ερωτήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποβάλουν κατόπιν υπόδειξης των καναλιών τους οι Στεφανία Μουρελάτου (ΑΝΤ1), Ράνια Τζίμα (Alpha), Νίκος Ευαγγελάτος (Ε).

Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι αν θα συνεχιστούν οι προσωπικές επιθέσεις μεταξύ των υποψηφίων και αν θα κλιμακωθούν μέσα στην τηλεοπτική αντιπαράθεση, αφού πολλοί προβληματίζονται για την επόμενη μέρα και το αν θα μπορέσουν να επουλωθούν οι πληγές έπειτα από αυτή τη διαδικασία ή κάποιοι θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από το εγχείρημα. Πάντως η Γεννηματά συνεχίζει να μην ασχολείται με τις επιθέσεις των άλλων και να μην ανταποδίδει τα πυρά, θέλοντας να εμφανιστεί ως εγγυήτρια της ενότητας και της μετεξέλιξης του χώρου...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: