19.10.17

Κεντροαριστερά: Μέλος ή φίλος;...

Ξεκίνησαν τα τεστ στο σύστημα προεγγραφών...

Με στόχο να αποσυμφορηθούν τα εκλογικά τμήματα και να αποφευχθούν πιθανές καθυστερήσεις στη ψηφοφορία, η...
Επιτροπή Αλιβιζάτου αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή ένα σύστημα προεγγραφών.

Οι πολίτες που θα έχουν φροντίσει να εγγραφούν και πληρώσει το αντίτιμο των 3 ευρώ θα πηγαίνουν κατευθείας στις εφορευτικές επιτροπές. Εκεί θα δίνουν απλά την ταυτότητά τους ή άλλο έγκυρο στοιχείο αναγνώρισης, ο χειριστής του τάμπλετ θα τους εντοπίζει στους εκλογικούς καταλόγους και θα λαμβάνουν το ψηφοδέλτιο με τα εννέα ονόματα και την επιλογή λευκό.

Όσοι δεν κάνουν αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή και να δηλώσουν μέλη του νέου φορέα ή φίλοι σε χώρους έξω από τα εκλογικά τμήματα, όπου θα υπάρχουν ομάδες εργασίας για αυτό τον σκοπό.
Το μητρώο των φίλων θα καταστραφεί, εφόσον όμως διατεθεί στα επιτελεία των υποψηφίων και ολοκληρωθεί η διαδικασία των ενστάσεων.

Οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοιχτές από τις 8πμ έως τις 8μμ. Στην Αττική ειδικότερα, λόγω του μαραθωνίου, θα είναι μέχρι τις 9μμ.

Η γενική δοκιμή του συστήματος της ηλεκτρονικής διασύνδεσης των εκλογικών τμημάτων θα γίνει σε δύο φάσεις, τις Κυριακές 29 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου.

Η επιστολή προς του υποψηφίους:

Κύριε Πρόεδρε, Κυρίες, κύριοι,

Θέτουμε στην κρίση σας την εφαρμογή ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ  που αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ψηφοφόρων ώστε να εγγρφούν πριν την ημέρα των  εκλογών.

Θα μας διευκολύνατε πάρα πολύ αν δοκιμάζατε ΟΛΟΙ να μπείτε  στο... και να κάνετε "εγγραφή και πληρωμη"!!

Συμπληρώνετε τα στοιχεία πιστοποίησης με τον ΕΕΚ κατά τα γνωστά, επιλέγετε αν επιθυμείτε να εγγραφείτε ως φίλος ή μέλος. Στην περίπτωση που επιλέξετε μέλος το σύστημα θα σας ζητήσει μερικά στοιχεία παραπάνω - συνεχίζετε "πληρώνοντας" το παράβολο -

Η χρέωση γίνεται στην πλασματική κάρτα της οποίας τα στοιχεία φαίνονται παρακάτω.- Αν επιλέξετε μετρητά θα λάβετε τη σχετική βεβαίωση με τον αριθμό πληρωμής για να "πληρώσετε"  σε κατάστημα λιανικής.

Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο. Η εφαρμογή θα βγει στον αέρα αμέσως μόλις το Call Center μας ενημερώσει ότι μπορεί να υποστηρίξει τυχόν ερωτήσεις.Τέλος, είναι αυτονόητο, ότι οποιαδήποτε εγγραφή γίνει στο δοκιμαστικό αυτό περιβάλλον θα σβηστεί και η πληρωμή είναι τελείως εικονική.

Μόλις η εφαρμογή βγει στον αέρα επίσημα θα ειδοποιηθείτε για να κάνετε και το "ποδαρικό"

Ευχαριστούμε όλους

Η κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε για την πληρωμη σας ειναι η παρακάτω

Ονομα κατοχου: Βαλτε οτι θελετε
Αριθμος κάρτας: 4111 1111 1111 1111
CVV2: 111
Ημ. Ληξης: 12 /
2017


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: