17.10.17

«Σκοτώστε τον τον Σεμπάστιαν Κουρτς»...

«Μωρό Χίτλερ» λέει σατιρικό περιοδικό τον Σεμπάστιαν Κουρτς και παροτρύνει: «Σκοτώστε το»!
...παροτρύνει το σατιρικό περιοδικό "Titanic" και τον χαρακτηρίζει «μωρό Χίτλερ»...
«Επιτέλους εφικτό: να σκοτώσουμε το μωρό Χίτλερ», γράφει το σατιρικό περιοδικό "Titanic" με...
έδρα την Φρανκφούρτη καλώντας τους πολίτες να "εξοντώσουν" τον 31χρονο θριαμβευτή των αυστριακών εκλογών, Σεμπάστιαν Κουρτς, με τις αστυνομικές αρχές να λαμβάνουν σοβαρά τις απειλές σε βάρος του ηγέτη του Λαϊκού κόμματος.    


Το περιοδικό "Titanic" απεικονίζει τον ηγέτη του συντηρητικού Λαικού Κόμματος να χαιρετά το πλήθος, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Kronenzeitung" στην ιστοσελίδα της. 

Το "παιδί-θαύμα" όπως αποκαλούν τον Σεμπάστιαν Κουρτς πολλά αυστριακά ΜΜΕ ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την καγκελαρία της Αυστρίας  στοχοποιήθηκε ένα 24ωρο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που τον ανέδειξε μεγάλο νικητή.  
Στο φωτομοντάζ του σατιρικού περιοδικού που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του στο Twitter, o Σεμπάστιαν Κουρτς γίνεται στόχος με την αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική της Αυστρίας να ερευνούν το θέμα. 

Ο κύκλος που στοχοποιεί τον Κουρτς καλύπτει το σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά του.

Στην κάτω αριστερή γωνία της φωτογραφίας υπάρχει το σύνθημα: «Ταξίδια στο χρόνο στην Αυστρία», με το περιοδικό να θέλει να κάνει μία αναφορά στα πειράματα που θα επέτρεπαν ένα ταξίδι στο χρόνο και τη δολοφονία του Χίτλερ σε μικρή ηλικία, προτού διαπράξει τις φρικαλεότητές του.



Η φωτογραφία εστάλη για έρευνα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία,όπως αναφέρει η αστυνομία της Βιέννης στην αυστριακή εφημερίδα "Der Standard".

Από την πλευρά του, ο αρχισυντάκτης του σατιρικού περιοδικού "Τιτανικός", Τιμ Βολφ δήλωσε στο τοπικό πρακτορείο ειδήσεων "Meedia" ότι η αντίδραση των αυστριακών αρχών μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι η χώρα δεν μπορεί να ξεπεράσει το ναζιστικό της παρελθόν, σε αντίθεση με τους Γερμανούς.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: