12.10.17

Όλο κλείνει και όλο ανοιχτή είναι η κόντρα...

...Φώφης – Καμίνη...

Τέλος στη διαμάχη του με την Φώφη Γεννηματά, επιχειρεί να βάλει ο Γιώργος Καμίνης, μετά τις μεγάλες διαστάσεις που...
πήρε με κίνδυνο να …ξεφύγει. Κάτι όμως οι ‘αναπάντητες κλήσεις’, κάτι οι ερμηνείες της στάσης του στην Χαριλάου Τρικούπη, η αναταραχή δεν λέει να κοπάσει.

Ερωτηθείς για την όλη κριτική που άσκησε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για τη στάση της στην ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, ο Γιώργος Καμίνης αποκρίθηκε από την Ήπειρο όπου βρέθηκε σε προεκλογική περιοδεία ότι «το σημαντικό είναι ότι το νομοσχέδιο πέρασε» και πως «όσοι το ψήφισαν, αξίζουν το ευχαριστώ μας». Θέλησε έτσι να κλείσει τη συζήτηση, αν και αναφερόμενος στο θέμα της ενότητας υποστήριξε ότι «υπάρχει η ενότητα της σιωπής και των κλειστών κομματικών συστημάτων και υπάρχει και η ενότητα που σφυρηλατείται μέσα από διάλογο ανοιχτό στην κοινωνία στη βάση αρχών και αξιών», αφήνοντας και πάλι εμμέσως αιχμές κατά του επιτελείου της Φώφης Γεννηματά.

Είχε μεσολαβήσει η επίθεση του Βασίλη Κεγκέρογλου στον δήμαρχο Αθηναίων, τον οποίο και κατηγόρησε για «ανέντιμη στάση» και μη τήρηση των κανόνων δεοντολογίας στην κούρσα για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά. Ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μάλιστα, αποκάλυψε πως ενώ η Φώφη Γεννηματά τον καλούσε για να του εξηγήσει γιατί δεν ήταν στη Βουλή, εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να … «λέει ό,τι θέλει».

Στην πραγματικότητα, στο επιτελείο της Φώφης Γεννηματά σοκαρίστηκαν από τις δηλώσεις Καμίνη, εξαιτίας της πολιτικής ευγένειας που τον διακρίνει, για αυτό και επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή με το γραφείο του για να δουν αν οι δηλώσεις έγιναν όντως, ή υπήρξε παραπληροφόρηση. Όταν όμως αντελήφθησαν ότι οι δηλώσεις περί ‘φυγομαχίας’ έγιναν, αποφάσισαν να απαντήσει η ίδια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που προέβη και στη γνωστή δήλωση περί ‘μικρότητας’. Δεν είναι λίγοι μάλιστα στην Χαριλάου Τρικούπη που υποστηρίζουν ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ‘ζήλεψε τη δόξα’ του Σταύρου Θεοδωράκη που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον επικοινωνιακά επιμένοντας στη διαφωνία του για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών και στην πρότασή του για εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και με το κλείσιμο της συζήτησης επί των διαδικαστικών, βρήκε τρόπο να «ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Τις κατηγορίες, βεβαίως, αντικρούουν στο επιτελείο του Γιώργου Καμίνη, όπου μιλούν αποκλειστικά για πολιτικό σχολιασμό των όσων συνέβησαν και σε καμία περίπτωση προσωπική επίθεση κατά της προέδρου του ΠΑΣΟΚ...


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: